Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (12)

plagát

Voda pre slony (2011) 

Taký pekný film, na ktorý sa oplatí ísť. Keby bol koniec iný, potešil by som sa, hoci by to už príliš pripomínalo Titanic. Ale aj tak je to film, ktorý sa oplatí vidieť.

plagát

Ich deti (2008) 

Skvelé nočné premietanie, plná sála sa bavila. 19. artfilmfest, 22.6.2011, 21:30 - Trenčín, Cinemax.

plagát

Kličko (2011) 

Jeden z vrcholov tohtoročného artfilmfestu!

plagát

Žena, ktorá spieva (2010) 

Úžasný koniec! 19. artfilmfest 23.6.2011. 10:30. Tr. Teplice Tatra banka cinema.

plagát

Vo štvorici po opici 2 (2011) 

Kebyže nevidím jednotku a neviem, čo mám od tohto filmu očakávať, je to určite plný počet. Takto musím dať o jednu hviezdičku menej. Usmieval som sa celý film, pár krát som vybuchol, no to je všetko. Chýbali tomu také nejaké scénky ako napríklad v "Skús ma rozosmiať" pani s obočím, kedy som sa drhol ešte 5 minúť po.

plagát

Thor (2011) 

Krásna Natalie Portman, skvelý komixový príbeh, niekoľko vtipných momentov, kladivo a päť hviezdičiek.

plagát

Kazateľ (2011) 

Spolu s Rychle a zbesile5 môj najlepší kinozážitok v tomto roku. Tento film ma maximálne bavil a preto mu dávam FF5 hviezdičiek.

plagát

Rýchlo a zbesilo 5 (2011) 

Pre mňa určite najlepší akčný film tohto roku. Vyzretý a nadupaný. Spolu s Priestom môj najlepšejší tohtoročný kinozážitok. 27.5.2011: Po druhom zhliadnutí dávam 6 hviezdičiek. Bavil som sa ešte viac. Nechápem to, neviem to vysvetliť.

plagát

Skús ma rozosmiať (2011) 

V sále to žilo, ľudia sa bavili, záchvaty smiechu pri pani s obočím a mužovi s úchylným úsmevom si budem pamätať asi do konca života. Skvelá komédia, ktorá dokáže rozosmiať.

plagát

Som číslo štyri (2011) 

Nebolo to najhoršie, určite si zájdem do kina aj na pokračovanie. Je to akási zmes X-mena a Twilligtu, kde sa hlavní záporáci podobajú na záporákov z najnovšieho Star treku alebo na českú pornolegendu Roberta Rosenberga. Takého psa si ale musím zohnať!