Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dokumentárny

Obľúbené filmy (10)

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

vynikajuce- vyborny Jake Gyllanhaal, tiez hudba- o hudbe som mal spociatku vcelku pochybnosti- ide o vcelku vaznu vec a hra tam hudba, ktora odlahcuje celu atmosferu- ale neskor sa mi prave toto zacalo pacit- ten film sa na nic nehral- zivot nieje iba pochmurny, ale ma aj svetlejsie chvilky( aj ten jeho), inak paradny scenar, na zaciatku som sa nevedel stotoznit z reziou- proste mi nesadla, no neskor som sa naladil presne na Kellyho notu film som si zacal uzivat. Zatial som DD videl raz, no uz teraz patri medzi moje TOP filmi a tesim sa na druhu, tretiu, stvrtu,... projekciu:)

Zbaľ prachy a vypadni!

Zbaľ prachy a vypadni! (1998)

proste dokonalost!!!!! Dnes som to videl 3x a a stale ma to bavy a neuveritelne si ma ziskava scenar. Na prve pozretie dost chaoticke, no na druhe to bola bomba, perfektne som sa bavil- nenormalny scenar- asi najlepsi scenar k filmu aky som zatial videl, perfektny herci, perfektny soundtrack...no proste mozno ze aj moj najoblubenejsi film:))) RE: videl som to skor ako podfu(c)k a Lock Stock sa mi paci viac

Amélia z Montmartru

Amélia z Montmartru (2001)

Proste krasne, hoc, ked som to vcera pozeral(uz asi 6. krat:)), tak sa mi zdalo, ze posledna tretina bola trocha roztahana, keby skratili stopaz o par minut, bolo by to este lepsie, ale tak ako sa hovori, nic nie je dokonale, i ked tu k tomu uz vela nechyba:)

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

proste jeden z filmov, ku ktorym sa mi hodi privlastok kultovy:)

Dvanásť opíc

Dvanásť opíc (1995)

Skvele, klasicky vyborny Willis a Pitt hrajuci ako o zivot, mam rad filmi s cestovanim v case a tento ma tou pointou velmi chytil, po 1. pozreti som priznam sa moc nechapal, ale na druhe paradna "podivana";) a inak stale mi nebola pointa celkom jasna, lebo som si myslel, ze ta pritomnost sa odohrava v roku 1997, az potom som si v recenzii precital, ze to je rok 2025 a vtedy to zacalo konecne doseba zapadat:)

Fontána

Fontána (2006)

No krasa, co dodat? Po prvom pozreti som to viac-menej vobec nepochopil a pozeral som na to jak puk, ze toto natocil moj oblubenec Aronofsky. Tiez som tak trocha lutoval cas, ktory som stravil pozeranim tohoto nezmyslu a este aj sestra mi nadavala, ze co som to vybral na vecer ale za celkovo vynikajucu hudbu a krasne vizualne spracovanie som dal 3* ale...Dnes som sa odhodlal k druhej projekcii a veru, nelutoval som- vyslovene az meditacna zalezitost, chvilami som bol az tak sustredeny, na prepojovanie medzi pribehmi, ze som az doslova zabudal dychat. Tolko prepojeni, znakov symbolov ze az.... Kazdopadne vobec nesuhlasim, s nazormi, ze tento film sa na nieco hra a to, ze je nadhodnoteny je podlamna hlupost, skor by som povedal naopak...ale to bude dane asi tym, ze nieje vela ludi, ktory ho pochopia, prave preto chapem tak rozlisne nazory- mam pocit ze ludie sa delia na tych, ktory ho pochopili a davaju mu 5*, alebo este aj 4*(predsalen nemusi sa hned stat kazdeho najoblubenejsi) a tych ktory ho nepochopia a ty ho krytizuju. Urcite ma ten film nedostatky ale pri tej myslienkovej hlbke to bolo (aj stale je) ta posledna vec, ktorou sa mi chce zaoberat. U mna 95% a putuje zatial do TOP 10, ale myslim, ze casom pojde aj do TOP 5;)

Zodiac

Zodiac (2007)

...V:Y:B:O:R:N:E...skutocne perfektne, vobec sa mi nezdala pridlha stopaz, bral by som mozno aj kus dlhsiu;) Proste fakt skvost za 100%. Jeden z naj Fincherovych filmov, premna rozhodne lepsi ako napr. Klub bitkarov...

Dobrý Will Hunting

Dobrý Will Hunting (1997)

pre mna film s uzasnou hlbkou, uzasnymi myslienkami a skvelými hercami, vyborny scenar, rezia...hudba...100%