Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krátkometrážny
  • Krimi

Recenzie (103)

plagát

Still Game (2002) (seriál) 

Spartan' ĐREAM

plagát

Where to Invade Next (2015) 

skvela reklama na zivot v dnesni dobe ... priste az se budu pokouset o sebevrazdu nebo postavit stroj casu, tak si vzpomenu na tenhle dokument kterej jsem zkoukl na buprenorphinu (velmi doporucuji, pri mikrodavkach cca 0.2 mg je to skvely doplnek ke sledovani filmu) a do toho zobal slunecnicova seminka (tez doporucuji, jsou levna, nejsou nezdrava a zahani hlad) a reknu si - sakra dyt jsem uplne zapomnel na to, ze zivot Italii ve me vyvolava podobne pocity jako heroin a ze to neni az tak nerealny si zbalit svy tri sestky, usadit se v kombiku v Bergamu a delat tam pro UBER (na Como nemam bohuzel prachy, ale rozhodopadne tam budu jezdit na vikend kdyz jsou to jen 2 hodiny klimatizovanym vlakem skrze krajiny, ktery jsou jak z jinyho stoleti .. a to cely jen za neco malo pres 10 eur za zpatecni jizdenku! - zpatecni jakoze od slova zpet, ale nejspis uz vyjedu v patek vecer pac nocni toulky Comem jsou pro me to prave orechovo-straciatellove) .... achjo, zivot je fajn, jen ti lidi jsou obcas fakt na zabiti ... :)

plagát

Blesk (2008) 

Eso peso haf haf

plagát

Hearts and Minds (1974) 

Heil Hitler. Otazka pro chytre deti: Primitiv na 8 pismen... Rakosnik ting tang tong haha titapade :D uz se tesim az za par let Cina napadne USA a vzniknou dokumenty, ve kterym rakosnici budou rikat neco ve smyslu ze ti bili dinosauri meli predrazene zaostale smartphony s nakouslym jablickem mezitimco z cinskych Xiami bombardovali dronama na dalku bilej dum a odpalovali iphonacky baterie jak granaty :D fak emerika gou ting tang tong!

plagát

Grimsby (2016) 

kulecnikova koule v kondomu ... :O

plagát

Ostrí chlapci (2016) 

proc to skoncilo?? .. a proc Gosling neni furt vtipnej? .. a proc slunce sviti? protoze 70's, palmy a GTA: Vice City ...

plagát

Stroskotanci (2002) 

it's gotta fucking chimney, anthony