Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

U mňa získava How I met your mother titul "Najlepší seriál" na veľmi dlhú dobu. Výborný humor, zaujímavé postavy a v každej časti nová zápletka vás nepustia od seriálu a dychtivo budete čakať na ďaľšie časti ako aj ja. Za 7 sérií sa vytvoril z HIMYM doslova rituál ktorý sa ale blíži ku koncu. Veľkou nevýhodou sa pre mňa stal český dubbing ktorý celý seriál dokáže pochovať a vziať mu jeho čaro. Kde sa stratila originalita hlášok "It´s gonna be legen-wait for it-dary" alebo "Awesome/True story" alebo hociktorá z hlášok charakteristických pre HIMYM. Takže ak môžem poradiť : vyhnite sa dubbingu a skúste originál ktorý je ako vždy LEPŠÍ :-) 5 hviezdičiek

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Hoci ma ešte pred časom nebavili historické romány plné intríg, pár kníh a Game of thrones to úplne zmenili. Najväčší podiel na tom má asi skutočnosť, že Hra o tróny sa iba tvári ako historický seriál ale v skutočnosti je to fantasy, čo uvidíme v ďaľšej sérii, ktorej sa už samozrejme neviem dočkať. Prelínanie príbehov vo mne vzbudzovalo zvedavosť, každé kráľovstvo malo postavu, ktorá ma zaujala a musel som si ju hneď obľúbiť a aj preto sa stane z Game of thrones veľmi ľahko závislosť.

Walking Dead

Walking Dead (2010)

5 hviezdičiek určite iba pre prvú sériu. Bola fakt bezchybná : napínavá, slušne zamotaná, bez zbytočných vykecávačiek, ktorými len zabíjajú čas v seriáloch a v neposlednom rade spôsobom, akým ukazuje realitu takmer až vybije dych. Balancuje na hranici medzi čisto akčnou a horrorovou záležitosťou a práve to je pre Walking dead také vínimočné. V druhej sérii to už začína škrípať ale jednotka tento zlý dojem plne kompenzuje.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Z istého pohľadu "odveci" ale tak SKVELÝ anglický humor prevláda v IT crowd po celý čas od prvej po poslednú sériu čo sa len tak niekomu nepodarí. Trojica Chris O'Dowd, Richard Ayoade a Katherine Parkinson sa naozaj našli a vytvorili spolu niečo neskutočné. IT Crowd -> jeden z najlepších !