Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Horor

Obľúbené seriály (9)

Zločin

Zločin (2011)

komentár po 1. sérii: Konečne niekto pochopil, že proces vyšetrovania vraždy v realite sa dá iba zriedkakedy napchať do jednej epizódy krimiseriálu. A tak tu máme Zločin. Vynikajúci scenár (kde sú prázdne miesta uprostred epizód?), skvelí herci (bez výnimky), burcujúca hudba a každý jeden diel podnecujúci v človeku chuť pozrieť si hneď aj ďalší... Prečo to len pozerám večer? Finále prvej série sa u mňa zaraďuje medzi najlepšie finále, aké kedy seriál mal. Prvá séria 95%. A ide sa na druhú... (P.S.: Slovenský dabing par excellence. Ďakujem TV JOJ za odvysielanie, pravdepodobne by som sa bez nej k tomuto dielku nedostal. Dúfam v odvysielanie 3. série!) | komentár po 2. sérii: Ak ma prvá séria nehorázne bavila, čo mám povedať na druhú? Začiatok série výborný, príbeh sa rozpracoval vynikajúco, ale tie posledné epizódy... posledných šesť som si pozrel v priebehu dvoch dní. Tento seriál sa stal najlepším seriálom, ktorý som kedy videl. A to nemám rád ani krimi, ani dramatické seriály a už vôbec nie také, ktoré majú časovú nadväznosť a treba ich vidieť všetky. Tu to mám všetko naraz a je to rozhodne to najlepšie, čo v seriálovej tvorbe vyšlo. 100 000% minimálne a zrejme sa k tomuto ešte raz vrátim, tentokrát so zameraním na dôležité detaily. Takéto ohromenie som pri seriáli ešte nezažil.

Sherlock

Sherlock (2010)

Tam-tam, ta-ta-ra-da ta-ra ta-tam, ta-ra-da, ta-ra-da, ta-ra-da, ta-ra-dam. Zvučka ktorú z hlavy len tak ľahko nevymažem. BBC nech si láskavo pohne s 3. sériou.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Graham Linehan je génius. A myslím, že k tomu sa ani nedá viac povedať, než toto - jednoducho jeden perfektný seriál s dokonalou hereckou zostavou. Kto neuvidí, toho ľutujem.

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

Prvá séria HIMYM bola dokonalou lahôdkou. Vtipná, zábavná, nápaditá, sympatická. A aj napriek všetkým týmto kladom som sa na jeden rok zasekol na deviatom dieli a chvíľu som seriál nechal ležať. O to lepšie bolo prekvapenie, že epizódy sú čoraz lepšie... Až po štvrtú sériu, kedy sa niečo zlomilo a seriál sa trochu začal recyklovať. (Niektorí píšu, že v polke tretej, ale tam to nebolo až tak citeľné.) Nič to však nemenilo na tom, že seriál ma bavil a ja som sa na každý nový diel tešil... Lenže čoraz menej. Siedma séria ma už necháva úplne chladným. Stále sú to Ted, Lily, Marschall, Robin a Barney, ale nie takí, akých som videl v prvých sériách, kedy som sa do seriálu bezvýhradne zamiloval. Už sú... monotónni. Po siedmej sérii si uvedomujem, že keby som ôsmu a deviatu sériu nechal ležať ľadom, až tak by to so mnou nepohlo... Za posledné série dávam 70%, ale keďže za prvé mám 120%, piata hviezdička nad mojim komentárom stále visí, pokiaľ to posledné dve série nepriklincujú. Ale z obľúbených seriálov ho nevymažem nikdy, lebo prvé dve série som schopný pozerať stále dookola. Nahadzujem obléék!