Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenzie (11)

plagát

Atlas mrakov (2012) 

Som beznádejne a na celý život unesená. Čakala som, že to bude dobré, no nie až také dobré. Je to film, ktorý vám zmení život. Je v ňom toľko nádherných myšlienok, že človek od nich môže vybuchnúť. Celé tri hodiny som bola do filmu tak ponorená, že keď sa končil, chcela som, aby pokračoval naďalej. A kino som opúšťala s pocitom takého hlbokého citového naplnenia, že mi trvalo dobré dve hodiny, kým som sa z neho spamätala. Ešte aj dnes mám v sebe taký úžasný pocit, až sa každý čuduje, aká som pokojná =D.

plagát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Zrejme najlepší film zo série. Paul W.S. Anderson to jednoducho s 3D vie, a dokonale to predvádza. Teším sa na päťku =)

plagát

Majestic (2001) 

Myslela som si, že po Večnom svite nepoškvrnenej mysle Jim Carrey už nedokáže nič zahrať lepšie. Mýlila som sa. Na tento film som natrafila minulý rok počas vianočných prázdnin a bol to taký môj malý Vianočný zázrak, ktorý ma naplnil absolútnym udivením nad večne posúvateľnými a nekonečnými hranicami tohto hereckého génia =). Mohla by som ešte vypisovať chvály na jeho hranie, ale to jednoducho treba vidieť =)

plagát

Pán Popper a jeho tučniaky (2011) 

Nesmierne milá, hoci trošku predvídateľná komédia, ktorá ale pobaví malých i veľkých. A nemôžem si pomôcť, Jim Carrey je jednoducho génius, dokážem sa naňho pozerať hodiny (a možno aj dni, neviem, ešte som to neskúšala), s tými tučniakmi mu to neskutočne seklo a ako podotkli moji kolegovia podo mnou, Jim naozaj zahrá čokoľvek a stále je to geniálne =)

plagát

Vianočná koleda (2009) 

Beznádejne milujem Charlesa Dickensa a hlavne túto jeho novelu, ktorá v sebe nesie krásne posolstvo o láske, spolupatričnosti, starostlivosti a záujmu o tých druhých počas najkrajších sviatkov v roku - Vianoc; a myslím si, že Robert Zemeckis nakrútil film, ktorý má v sebe všetko to, čo aj knižná predloha - tajomno, prekvapenie, ľútosť aj zdesenie a konečné vykúpenie sebeckej duše =). Úžasné =) ♥

plagát

The Song of Lunch (2010) (TV film) 

Ako fanúšička oboch hlavných protagonistov - geniálnej Emmy Thompson a šarmantného Alana Rickmana - som tento filmík hltala očami, ušami, všetkým čím sa dalo, obaja podávajú vynikajúce výkony, ústredná báseň je nádherne spracovaná a je krásne doprevádzaná nielen skvelo natočenými scénami, ale aj zamatovým, nezmýliteľným hlasom Alana Rickmana =).

plagát

Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010) 

Vynikajúce komédia, v ktorej si Tom Cruise nielenže robí srandu z iných akčných filmov, ale aj zo samého seba, a to mi je na ňom najsympatickejšie =). S Cameron Diaz im to spolu nesmierne sekne, celý film je svižný, napínavý a hlavne zábavný, ja som sa skvelo bavila a dúfam, že budete aj vy =).

plagát

Letec (2004) 

Vynikajúci snímok ukazujúci úsek zo života jedného z najslávnejších Američanov - Howarda Hughesa, ktorý Martin Scorsese výborne zvláda (inak by to ani nemohlo byť =)), navyše s brilantným Leonardom DiCapriom, ktorý v tomto filme podáva jeden zo svojich životných výkonov, a vynikajúco mu sekunduje očarujúca Cate Banchett. Jediná škoda je - a teraz to bude znieť smiešne - že tento film nie je dlhší, ja som sa ho totižto nedokázala nabažiť a dychtím aj po zvyšku Howardovho príbehu =).

plagát

Najmocnejší muž FBI (2011) 

Vďaka akejsi zhode okolností či osudu ma vždy priťahovali životopisné filmy, mám pre ne jednoducho slabosť a J. Edgar u mňa spĺňa všetko, čo má dobrý životopisný film mať, možno až na tú objektivitu. Z celého filmu je cítiť, že Dustin Lance Black s riaditeľom FBI sympatizoval, no krásne dokázal vystihnúť životné úspechy aj pády, ktoré musel prekonať, aby sa udržal na svojom poste. Navyše, Leonardo DiCaprio v roli Edgara podáva výkon hodný Oscara, ktorý sa cestou k nemu niekde stratil, no pre mňa je to odteraz jeho životná rola, a to som si myslela, že Letca nič neprekoná =).

plagát

Sajrajt sága (2010) 

Priznám sa, že knižky Twilight som zhltla za jeden deň každú, s filmami to bolo už horšie. V každom prípade ma všetky vtipné obrázky a narážky naň vždy pobavia, a rovnako veľmi som sa bavila aj pri tomto filme. Je to paródia, ktorá pobaví hlavne tých, ktorí videli filmy, Jenn Proske dokáže tak verne napodobňovať a zároveň parodizovať hranie Kristen Stewart, že by si za to zaslúžila nejakú cenu a záverečná scéna s "Team Jacob, bitch!" ma absolútne dostala =D.