Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Obľúbené filmy (10)

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody (2018)

Mrazive divadlo, uzsne herecke vykony, dokonale zvukove spracovanie, humor a nakoniec ? KOLOSALNY ZAVER, vdaka ktoremu som odisiel z kinosaly nesastny ze je po tom a potreboval som si pozriet zabery zo skutocneho Live Aid. Musel som si chvilu zvykat na Maleka s desat centimetrovym predkusom, ale potom sa to uz dalo a film bol vynikajuci, ani minutu som sa v kine nenudil, posuval dej ocami dopredu a zaroven si vychutnaval kazdu jednu hudobnu pasaz. Pre mna osobne je to jeden v TOP 5 filmov, ktore som stihol vidiet. Jednoznacne 10 z 10

V pasti

V pasti (2018)

Sandra Bullock v horore? Tak to si musim kuknut. Kukol som, a ostal som velmi milo prekvapeny. Namet je uplne vynikajuci, presne taketo typy filmov, ako napriklad aj Udalost od Shymalana, ma velmi bavia. Zmaknut to bolo cele celkom super az na par nelogickosti s ktorych som ostal trosku ... na pochybach ci nedam o hviezdu menej ( soferovanie s navigaciou a asi pat krat sa opakujuci pohlad na znechutenu posadku ked presli cez mrtvoly), ale u mna si dej, napatie, myslienka na konci, ako aj spojenie Bullock a Malkovicha nakoniec tu stvrtu hviezdu zasluzilo :) Odporucam si pozriet :)

BlacKkKlansman

BlacKkKlansman (2018)

Zamer a myslienka vynikajuca, aj velmi dobre vymysleny a spracovany dej. Trosku ma iritoval Washington s tym svojim afrom a hroznymi vykonmi. Chvilami nezmyselne rozhodnutia. Ale inac super film, dobry aj po zvukovej a obrazovaej stranke. Som rad ze som si ho pozrel a outro na konci ma udrzalo pri obrazovke az dokonca. Celkovo spokojny, uricte sa oplati pozriet.

Na nože

Na nože (2019)

Za mna velmi dobry film. Ma to humor, ma to napatie, prekvapenie, dobre herecke obsadenie. Zaciatok trosku zdlhavy, ale potom to uz ide a vy nechcete aby to skoncilo.

Invalid

Invalid (2023)

Na slovensku filmografiu hotovy zazrak. Svizne, vtipne, vyborne prostredie, kopa zabavy a smiechu.    Bol som na predpremiere a kompletne cela kinosala sa rehotala doslova od ucha k uchu. Aj samotny pribeh je uzasny a vykon Zdenka Godlu je ceresnicka na torte.  Urcite odporucam v klude na toto zajst do kina a podporit nasu tvorbu.