Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Dokumentárny

Obľúbené seriály (10)

Volajú ma Earl

Volajú ma Earl (2005)

Skvelý Jason Lee čo by Earl, ktorý vynikajúco zahral chlapíka zo strednej americkej vrstvy ma naučil veľmi veľa o Karme a jeho brat Randy čo by zaostalejší chlapík, no jeho vtipné poznámky ma vždy dostali do popuku. Mám strašne rád tento seriál. Od tohto seriálu som si obľúbil aj Jasona Leeho, vždy v každom filme si predstavujem jeho (Earlov) výraz v tvári, jeho mimika a práca s obočím, to bolo niečo úžasné, čo sa len tak často nevidí.

Black Books

Black Books (2000)

Black Books je jeden z mála seriálov, ktorý svojím malým počtov epizód ma dokázal presvedčiť o tom, že anglický humor je dostačujúci, aby som sa statočne zasmial. Viac epizód ani nebolo treba, tých osemnásť častí splnilo svoju úlohu a stihlo sa všetko čo sa chcelo. Síce, keby bolo viac častí, isto by som sa len potešil.

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

HIMYM_Najskôr som sa tomuto seriálu veľmi bránil, no po zhliadnutí prvej časti som ihneď zmenil názor. Veľmi napínavý dej to má, pokým zistíme, kto je vlastne ich matka. Hlavní hrdinovia sú veľmi zohratá partia bláznivých ľudí, ktorí radi posedia pri dobrom pive a o všetkom poklebetia.

Krok za krokom

Krok za krokom (1991)

Podarená rodinka Lambertových a Fostrových a ich rodinné súboje a hádky boli niečím, čo by som chcel asi aj sám zažiť. Byť v takej rodine aspoň na chvíľku by som doprial všetkým. Sedem sérií bolo akurát, ale bol som veľmi smutný, keď to skončilo.

Futurama

Futurama (1999)

Fry, Bender, Lila. Fajnová kreslená partička zažívajúca bláznivé dobrodružstvá v ďalekej budúcnosti od roku 3000 na rôznych planétach.