Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obľúbené herečky (10)

Kate Beckinsale

Krásna , všestranná,zahrá komédiu tak isto dobre ako sci-fi alebo krimi... príliš sa neukazuje,nerobí škandály,mám ju radšej v jemných ženských rolách,kde sa jej nežnosť prejavý viac ako s mečom v ruke,podla mna 9 z 10 bodov už jej chýba k dokonalosti len to že neleží vedla mna :) za to ten 1 bod dole.

Neve Campbell

Netypická herečka,ktorej nesedí príliš hranie vystrašeného dievčatka v sériách vreskot,naopak má krásny úsmev a sympatické vystupovanie,taktiež sa príliš neukazuje a neprebíja do popredia ako Julia ktorú obehol snád celý holywood. No Neve je ako stvorená pre romantické filmy alebo komédie,v ktorých ma dostane stále. traja do tanga , klub 54 , milenka atd

Charlize Theron

One Women Show v každom filme,je čoraz ťažšie jej nájsť sekundantov,pretože každé oko sa upiera len na nu,snád okrem filmu beštia :):):) V snehulienke  vyzvihujem nádherný záber ponaranie sa do tej kvapaliny a nasledné  vyplavenie sa  , nádhera...pripomenulo mi to jednu velmi silnú údernú jednotku z hry heroes migt and magic 6

Milla Jovovich

Ukrainská bábika nám servíruje vysokokvalitné menu se vším všudy... Mila je stvorené pre Sci-Fi a akciu... ktorýkolvek film s nou je zárukou maximálnej spokojnosti.

Sharon Stone

Tak pani legenda nesmie chýbať,žena ktorá dobila plátna kín krásou,talentom a bystrosťou. Rozhodne jedna s najlepších herečiek holywoodu. Neviem si predstaviť jej povahu aká je v skutočnosti pri ostatných herečkách celkom aj by som vedel ale sharonina tvár je taká že si nič neviem predstaviť ani z úloh,ktoré hrá a preto je asi dobrááá :):):)

Jennifer Garner

Klasická drsnáčka čo sa nebojí zašpiniť sa a zapotiť... Moc toho nenahovorí a nie je to ani na škodu :) Celkovo fajn vystupovanie , herecké kvality na slušnej úrovni,príjemný vzhľad a to je recept na úspech.

Catherine Zeta-Jones

Och Catherine čo si to spravila s tým Douglasom a ja som si robil také nádeje :):) No nič ... sympatická velšanka s pohľadom neviniatka,ktorej svadčia romantické i dobrodružné filmy.

Noomi Rapace

No a v poslednej dobe či už švédska trilogia  bla bla alebo sherlock holmes hra tienov,prípadne prometheus ma donútili vymazať odtialto jessicu biel,pretože toto je raketa s iontovým motorom,ktorá  vyletela s čista jasna do obrovských výšin... tak uvidíme čo nám naša malá pankáčka ešte predvedie :)