Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obľúbení herci (10)

Richard Dean Anderson

Ty vole ako Mc Gyver ma moc nezaujal,ale ked dostal rolu o´´nealla v sg1 tak to som padal na zadok niekolko rokov s tých jeho hlášok --- celý svet mohol byť na pokraji katastrofi a on sa opýta či si nedá niekto sendvič lebo on je hladný :):) Pán srandista.... jeho životná rola by som povedal.

Nicolas Cage

golier hore jak Eric Kantona,jedno či košela či kožená bunda,nepreferuje zbrane,jeho zbranou je intelekt,prípadne nejaká nadpozemská schopnosť okrem 8mm no dobre ale to mu nejde moc ..... to si dovolte byť drsný bez zbraní :)

Mel Gibson

Mel je pre mna ako tato,či už v udoli tienov alebo v Znameniach či inde  keby som tam bol nebál by som sa,má v sebe taký jeho pokoj--- detto výkupné s rene russo --- taký typ chlapa čo sa vie postarať.

Gary Oldman

Chladný charizmatický  nepodlieha skaze, a ako ZORG bol dokonalý :):):)  A ako Drakula ešte viac.

Liam Neeson

V každom filme kde hral a bude hrať dostane o jednu hviezdičku navyše,posobý  vyrovnane ukludnujúco,má charizmu,eleganciu.

Jason Statham

Tak toto je extra člen :) Nepýta sa , nepremýšla a rozhodne ho nechcite nasrať :) buldog,ktorého nič nezastavý  všetky veci rieši peckou na solár alebo  rovno pod oko žiadne hmátanie sa a polhodinové kopy z otočky

Jackie Chan

Mám rád jeho humor je srandovný a výborný choreograf a taký sympaťák čo nič nepokazí.

Adam Sandler

Tak tohto herca mám rád kvôli jeho rolám a filmom kde mám stále pocit že nefalšované priatelstvá nie sú už len mýtom. V jeho filmoch cítiť to čo dnešná mládež už postráda a to úctu k starším,poctivosť,lásku,pravdomluvnosť a samé kladné veci, a v klik - život na dialkové ovládanie vyzvihol aj rodinu ako základ spoločnosti,pretože v dnešnom svete rodina uhýba do pozadia pred  nahánaním majetku... a potom sa čudujme že každé druhé manželstvo končí rozvodom.