Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Recenzie (15)

plagát

Avatar: Cesta vody (2022) 

Pekné to bolo. Len dej, dialógy a postavy tomu škodili. Proste krásna prázdna nadoba...

plagát

Najnadanejšie dievča (2016) 

Emocionálne a dejovo horšia napodobenina The Last of US, ale stále je to aspoň dobre vyzerajúci pozeratelný priemer.

plagát

Krotitelia duchov (2016) 

Čakal som odpad všetkých odpadov ale na moje prekvapenie to bol len mierny podpriemer. Melissa McCarthy je samozrejme nesympaticka, nevtipna a netalentovana ale zvyšok je celkom prijatelný a sem-tam sa podarý aj neaký vtip, škoda že len sem-tam lebo snaha bola ale väčšinou to boli len trapne pokusy o vtip. Najväčšie plus filmu je rozhodne zaporák a najviac si to dáva v podobe Kevina a za neho dávam tu tretiu hviezdičku. Originálu to samozrejme nesiaha ani po kotníky.

plagát

Warcraft: Prvý stret (2016) 

Priznám sa, že je to skôr na 4*, ale keď ja som na ten film tak dlho čakal a niesom sklamaný tak proste nemôžem inak ako za plný počet. Dúfam a verím v ďalšie pokračovania a že Warcraft bude ďalší uspešný vesmír, lebo Warcraft 3 a hlavne reign of chaos je asi jediná hra ktorú som prešiel viackrát a stále ma baví. S filmom som úple spokojný, hlavne skvelá vizualna a akčná stránka a to sme vlastne ešte nič/nikoho nevideli.

plagát

Kto prežije - Cambodia – Second Chance (2015) (séria) 

Bolo by to za 5 ale ako už bolo spomenute zrazila to porota otázkami a jednoznačným výberom víťaza na základe citoveho vydierania alebo čoho nechápem. Víťaz mi nevadí ale nezaslúžil si 10 hlasov a navyše v takej spoločnosti kde vlastne každý mohol vyhrať a bolo by to zaslúžené. Najviac ma ale potešila Kelley Wentworth o ktorej som vedel už v jej pôvodnej sérii vedel, že je to dobrá hráčka s potencialom len vtedy nedostala šancu sa predviesť. Obľúbenci: Kelley Wentworth, Spencer, Joe, Terry

plagát

Žraločí tornádo 3 (2015) (TV film) 

Tak toto dielo posúva hranicu dementnosti až do výšin vesmíru. Fakt som nevedel či sa mám smiať alebo plakať, tak som si ako kompromis zvolil plakanie od smiechu.

plagát

Hodně štěstí, Charlie (2010) (seriál) 

Najlepší hraný seriál na disney hoci som nevidel veľa dielov ale tych pár čo som zahliadol dokázalo pobaviť a má to sympaticke postavy.

plagát

Chuck (2007) (seriál) 

štyry hviezdy vďaka Adamovi Baldwinovi

plagát

Kto prežije - Caramoan (2013) (séria) 

Ano hviezdny hráči neboli až takí hviezdni ako by mali byť a fanúšikovia neboli fanušíkovia ako by mali byť ale to neznamená že táto séria je zlá práve naopak je jednou z najzaújmavejších s pár nezabudnutelnými momentmi SPOILER víťaz absolútne zaslužený aj keď by to doňho nikto podľa pôvodnej série nepovedal. Jedno veľké mínus prišlo ešte na konci v podobe dosť zlej reunion show.