Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Akčný
  • Animovaný

Obľúbené seriály (6)

4400

4400 (2004)

Bola som veľmi sklamaná, keď stiahli 4400 z programu. Sci-Fi som nikdy nemusela ale tento seriál chcem ešte vidieť a poriadne celý od začiatku až do konca! Naozaj som doteraz nevidela nič lepšie. Hltala som to minútu po minúte a keď bol koniec som sa nevedela dočkať ďalšej časti. Hercov tam moc nepoznám ale sedeli mi, voči tomu nemám výhrady. Vlastne nemám žiadne výhrady. Začiatok bol veľkolepý a hneď som sa dostala do deju, nebolo tam zbytočné zavádzanie a ani som nemusela ešte tri hodiny potom premýšľať, že čo to vlastne bolo. Naozaj vrelo odporúčam! A percentuálne hodnotenie značí, že asi nie som jediná.

Daria

Daria (1997)

Dariu si pamätám ešte z môjho detstva, stihla som ju zaregistrovať. Vtedy mi to ale moc nedalo. Pozerala som to znovu tak pred rokom, či pred dvoma a mala som z toho zážitok. Nemôžem z toho, ako Daria každého odkopla svojimi hláškami, skvelý typ flegmatického dievčaťa. Najviac ma pobavil detail, že stále tam všetci chodia oblečený rovnako, čo je v animovaných veciach docela bežné. Skvelý seriál!

Tie roky sedemdesiate...

Tie roky sedemdesiate... (1998)

Je úžasné, že existuje tento seriál. Zachytáva obyčajný život ale je to podané takým neuveriteľným spôsobom, že som sa stala na ňom závislá od prvej chvíle, keď som to videla. Videla som 4 série a som sklamaná, že neviem nájsť ďalšie. Dúfam, že sa mi pošťastí ešte niekde. Jeden z mojich najobľúbenejších seriálov!