Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (7)

plagát

Requiem za sen (2000) 

Taký Big Boss medzi filmami s drogovou tematikou. U mňa idú ruka v ruke tento snímok a Trainspotting. Osobitnú pozornosť pri tomto filme treba venovať hudbe ktorú sa nedá nevyzdvihnúť.Clint Mansell vie ako na to.

plagát

Nezabudni na mňa (2010) 

Pattinsonove vykúpenie zo zaškutoľkovania teenegerský idol. Týmto filmom úkázal, že v ňom niečo je a treba s ním počítať dalej. Jednoduchý dej s nečakaným vyvrcholením, ale musím povedať niečo na tom filme je.

plagát

Vykúpenie z väznice Shawshank (1994) 

Výborná dráma o ľudskej bojovnosti do posledného dychu. Výborný herci, výborná huba, hmm niečo čo nebolo výborné? Mám taký silný pocit že nič!

plagát

Moulin Rouge (2001) 

Neočakávané, fascinujúce, krásne. Tieto slová úplne vystihujú tento muzikál. Výborne spracované, herecké a spevácke výkony je možné len vychváliť. Nicole Kidman a Ewan McGregor klobúk dole. Tento film nevidieť je hriech. Muzikál či nemuzikál jednoducho filmová paráda na 11 písmen.

plagát

Na dotyk (2004) 

Žiadny dej tipu smútok - neočakávané stretnutie - láska - svadba - šťastný život až do smrti. Presný opak. Vzťahy dnešnej spoločnosti. Žiadne priklášlovanie. Jenoducho reálny život bez ružových okuliarov.

plagát

Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994) 

A takto sa to robí. Príde samotný Quentin Tarantino so scenárom, natočí si filmík a je z toho čo? Trhák! Kto nevidel tento film môže ľutovať, kto ho videl má silné nutkanie pozrieť si ho znovu. This is a cult.