Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Pán prsteňov: Spoločenstvo Prsteňa

Pán prsteňov: Spoločenstvo Prsteňa (2001)

Na film som sla do kina neznala predlohy a zrazu som sa prebrala zo strhujuceho pribehu na to, ze sa okolo mna dvihaju ludia a odchadzaju z kina lebo bol koniec. Taky filmovy zazitok som mala asi po prvykrat v zivote. Skutocne videt, ze Jackson na tom pracoval niekolko rokov..hlavny predstavitelia..v podstate vsetky postavy fantasticky vybrate zamaskovane..dejovo nebolo chvilky ze by som sa nudila..dej uplne vtiahne divaka do filmu a prezivate spolu s postavami kazdy nadych..Ak by sa niekto pokusil natocit tento film este raz ..co si nemyslim tak urcite by tento neprekonal.

Pán prsteňov: Dve veže

Pán prsteňov: Dve veže (2002)

Ak sa jedna o trojdielny film tak druhu cast je vzdy najvacsi problem natocit...pretoze nema ani zaciatok ani koniec, ale peter Jackson je jeden fantasticky reziser, ktoremu sa v podstate podarilo to co maloktoremu reziserovi. Kinoverzia je dobra, ale kedze ja vsetky filmy som dopozerala este v rozsirenej tak opat mozem len skonstatovat, ze to bol prijemny a super filmovy zazitok

Pán prsteňov: Návrat kráľa

Pán prsteňov: Návrat kráľa (2003)

Krasny film, aj ked musim, ze mi vadil jeden vystrihnuty zaber pred poslednou bitkou, pretoze divat nepochopil pokrik Za Froda!!..kazdopadne hodnotim rozsirenu verziu, ktora bola krasna a neuveritelna zarovewn..jedine co by som vytkla je to lucenie na koniec..to si mohol Jackson odpustit. Kazdopadne skvela trilogia, ale oskara by som dala skor pvej ako tretej casti, co vsak nemeni na tom, ze to bol tiez fantasticky film:)

Súmrak

Súmrak (2008)

Takze na uvod asi tolko, ze pre mna najlepsi romanticky fantasy film. treba dodat ze knihy som si precitala az po vzhliaduti tohto filmu, ktory mi prijde velmi vydareny so super soundtrackom a dokazem si ho pozriet x krat a odkaz pre chalanov, ktori cakali nejaky akcak tak nech si dalsie casti ani nepozeraju:)

Constantine

Constantine (2005)

Tento film som videla asi tak 5 alebo 6 krat, ale zakazdym ma to bavi pozerat. Velmi sa mi paci scenar a celkove spracovanie filmu..efekty , herecke vykony a samozrejme vsetko co k tomu patri..atmosfera uplne super,a do vane sa radsej potapat uz nebudem:D

Titanic

Titanic (1997)

Ked som videla Titanik prvýkrát bola som síce nejake 12 rocne decko, ale ja som nedokázala spať celú noc potom, čo som videla a vkuse sa mi premietali hlavou niektoré zábery a ako by sa mohli zachrániť obaja a podobne. Bol to pre mna obrovský filmový zážitok, ktorý dlhú dobu žiadny iný film neprekonal, až do Pána Prsťeňov.:)

Pýcha a predsudok

Pýcha a predsudok (2005)

Krasne spracovane klasicke knizne dielo a treba povedat, ze podla mna to je ovela lepsie ako kniha, co teda nebyva casto. Ale tu je to z toho dovodu, ze autorka pochadza z trochu inej doby, kedy sa pisalo trochu inak. Jednoducho lahoda pozerat a zaroven ocenujem vyborny vyber hercov.

Walk the Line

Walk the Line (2005)

Zaujímavý životopisný film veľmi známeho speváka v podaní j. phoenixa..to je výborná kombinácia. Po dopozeraní som bola veľmi milo prekvapená. Nesmierne oceňujem to, že herci spievali a učili sa hrať na nástroje kvôli tomuto filmu a úprimne povedané niektoré sklatby sa mi páčia viac práve v ich podaní viac ako v origináli. Veľmi dobrý scenár a spracovanie, výnikajúco vybratí hlavní predstavitelia.. a čo ešte dodať..asi len tolko, že ten film si pozriem keď mám čas vždy veľmi rada:)

Jana Eyrová

Jana Eyrová (2011)

Konečne som videla takú Janu Eyrovú aká má byť. Po prvé, som bola veľmi spokojná s výberom hercov..konečne spĺňali moje kritériá a boli presne takí, akích som si ich predstavovala aj ja a hlavne sa dej filmu..resp. scenár držal knihy v takej rozumnej miere, tým myslím hlavne hlavné postavy, pretože v predchádzajúcom sfilmovaní tohto diela som mala veľké výhrady hlavne k tomu. Po druhé, atmosféra filmu bola úplne anglická :), herecké výkony výborné..musím povedať, že sa k sebe veľmi hodili. Jedinú výčitku by som mala k záveru..ja som dúfala, že tam bude aspoň svatba, ale aj tak dobre:)