Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Frasier

Frasier (1993)

Čo môže byť originálnejšie ako seriál o snobskom psychiatrovi, ktorý všetko rieši až nakoniec odženie aj svoje vlastné šťastie? Nepopísateľne svojský humor a skvelé postavy si vás pripútajú:)

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Britský humor v celej svojej kráse. Jednoznačne tomu treba dať šancu a potom sa toho už nepustiť. Made in Britain, aha.

Kancl

Kancl (2001)

People often come to me and ask me, "do you find it miraculously funny?" yes. "Is David Brent the most annoying character in the world? Yes, next please"

Seinfeld

Seinfeld (1989)

Dlho som si hľadala cestu k tomuto skvostu. Nejaký čas mi trvalo ho pochopiť, ale ak som niekedy pozerávala sitcomy kvôli vypnutiu mozgu a problémov tak tento je odteraz prvý po ktorom siahnem. Ak vám niekto povie, že je to sitcom o ničom, tak neveríte, až kým ho neuvidíte. Nádhera, bizarnosť, detinskosť, nie z tohto sveta. Milujem!

Jana Eyrová

Jana Eyrová (2006)

Vidieť že ten kto režíroval a vyberal hercov tomu naozaj rozumie:-) Je to skvelá 4dielna sága, pri ktorej až naskakujú zimomriavky z toľkej romantiky. Knižnému Rochesterovi sa nikto samozrejme nevyrovná ale Toby Stephens svoju rolu zvládol bravúrne!

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

novšie série sú už dosť pokazené, ale to platí takmer o každom sitcome, nedovolím si však ubrať ani hviezdičku, tento seriál je so svojimi flashbackmi a životnými múdrosťami jediný svojho druhu and it is legend..wait for it

Priatelia

Priatelia (1994)

Pre mňa neprekonateľné postavy i hlášky (možno z časti preto, že tento seriál ma zasiahol medzi prvými.) Priatelia sú naozaj skvelý seriál a ak aj novšie diely, nie sú to čo bývali, dá sa im to odpustiť, tiahli to predsa spolu tak dlho. Môžem pozerať stále dookola a..Chandler je najlepší :-)

Ženy z rodu Gilmorovcov

Ženy z rodu Gilmorovcov (2000)

Neprekonateľné v svojom obore. Matka s dcérou alebo najlepšie kamarátky alias Gilmorky:-) Na nich som a vždy budem závislá a aj keď sa tam riešia vzťahy (také seriály priveľa neobľubujem) vždy to robia s vtipom a noblesou. Pri nich som sa naučila piť kávu a pri pozeraní filmov jesť nezdravé veci. Je to hláškami plne nabitý seriál s veľmi pozitívnym vnímaním sveta. Ak niekedy nájdem Stars Hollow tak sa tam presťahujem..:-)