Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komédia

Recenzie (12)

plagát

Nezlomní (2024) 

Ja asi vazne nechapu hodnoceni tady, za me 3/4 filmu studiovka, bez ducha, napeti, bez sportovniho napeti, nemastne neslane, jediny plus ze to je podle skutecneho pribehu+ zaverecna pisnicka, pardon ale vic nemuzu dat...

plagát

Cena hříchu (2023) 

Snad jen 1 hvězdičku za Travoltu že konečně shodil paruku..

plagát

Last and First Men (2020) 

Nevim proc jsem na to koukala a nechapu ze jsem to dokoukala , takze asi dobry :-)

plagát

See for Me (2021) 

Od začátku do konce vlastně člověk neví a to je fajn :-D

plagát

Waldo (2021) 

Za mě příliš pomalé, Mel Gibson a Charlie Hunman každý po 1 hvězdičce. Příběh mohl být trochu víc propracovaný.

plagát

Jupiter na vzostupe (2015) 

taaaaaak :-) v IMAX3D super zazitek, pribeh jasnej od zacatku ale vsechny lode, prisery, zrudicky, planety, domy zbrane jako velka spokojenost , proste moc hezky sci-fi! k te 5 hvezdicce chybel "psovi" opravdu jen chlup :-D (proste skoda ze hlavni herec neni chlupatej no) kazdopadne i hudba nebyla marna, rozhodne to nepovazuju za zahozeny penize :-)

plagát

Ja, Frankenstein (2014) 

v Imaxu 3D pěkný zážitek, film má spád,dobrou akci,kamera měla pěkne pohledy,az na pár momentů byly všechny obludy dobře udělaný,líhně s lidskyma telama tu sice už byly (Matrix) ale film jako takovej super mužu jen doporučit :-)

plagát

47 roninov (2013) 

anglictina-hruza, Keanu - jeho pohled ma svoji jiskru, ale stejne to nestacilo, pribeh nuda, ztvarneni carodejnice = 1* a promena carodejnice na draka=1* => 2* celkove - zklamani..

plagát

Solaris (2002) odpad!

Videla jsem nejdrive rusky original Solaris, proto tento film byl pro me uplne bez atmosfery s nulovyma dialogama, zadne napeti... ani George to nezachranil