Reklama

Reklama

Cena hříchu

  • Kanada Mob Land (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Miestny šerif Bodie Davis (John Travolta) sa snaží zachovať v komunite pokoj, keď zúfalý rodinný príslušník Shelby (Shiloh Fernandez) vylúpi ilegálne zariadenie s narkotikami so svojím nerozvážnym švagrom Treyom (Kevin Dillon). Sprvoti jednoduchá vykrádačka naberie hrozivý smer, keď sa v súvislosti s činom prebudí neworleanská mafia, ktorý sa usiluje o pomstu a ohrozuje Shelbyho manželku a dcéru. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (11)

Cermicek 

všetky recenzie používateľa

Za mě palec nahoru! 👍 Moc jsem od filmu nečekal a dostal jsem naservírovanej poctivej “90kovej” thriller se sice ohranou zápletkou, zato však s dobrým spádem, poměrně kvalitními dialogy, velmi charismatickým záporákem a možná trochu překvapivým závěrem! 👏 Jo a Travolťák zahrál taky celkem slušně na svoje poměry! ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Snesitelnější než Willisovky nebo Seagalovky, ale Travoltovi to další comeback rozhodně nepřinese. Thriller, který chce být něčím větším než jen hloupým akčňákem, ale tvůrcům scházejí dostatečné skilly, aby film posunuli na úroveň poutavého filmu. Takhle vznikla pouze zdraví neničící věc, s herci, jejichž kariéra měla úroveň před 20 lety. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Niečo ako Táto krajina nie je pre starých, v podstatne slabšom béčkovom prevedení. Mladíci, ktorí spáchali lúpež, ma vôbec nezaujímali. Hitman Stephen Dorf je miestami celkom cool. No a starý unavený šerif Travolta je rovnako zbytočný pre príbeh ako Tommy Lee Jones v spomínanej pecke. Akurát pôsobí ešte viac unavene a jeho výkon za veľa nestojí. Celkovo strašná nuda. 4/10. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Travolta už so ksichtom večného antihrdiny, alebo skôr až niečoho deformovaného zo super hrdinov, lenže napriek reklame tu funguje len ako vedľajšia postava. Veľa bezobsažných dialógov, takže sa to vlečie ako výtok starej mamy. A že sa zločin nevypláca, to ja viem, ale ani pozrieť si tento film sa nevypláca, na to upozorňujem. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Corey Large je zárukou pro každou sračku, kterou jako producent spáchal. Travolta tady asi nahradil kámoše Bruce, kterej už nemůže. Jinak ve filmu hrajou samý  devadesátkový herci, který v tý době byli v laufu. Film jede právě v tom duchu, na což odkážou i závěrečný titulky, který jsou právě z tý doby. Blbě natočený, blbě zplácanej děj, navíc nesnáším nýmandy, co někoho okradou, a pak se hroutěj jak domeček z karet. Úplně zbytečnej film. 20%. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (2)

  • Hlavné natáčanie bolo dokončené v máji 2022 v Georgii. Scény motoristických pretekov boli natočené na v Lawrence County, Alabama, blízko miesta, kde sa film odohráva. Celý film bol natočený len za 11 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama