Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Dobrodružný

Zaujímavosti k filmom (13)

Oceán ohňa

Oceán ohňa (2004)

Frank T. Hopkins v skutočnosti so svojím koňom Hidalgom, zdolal 3000 míľ dlhý závod cez Arabskú púšť za 68 dní. Do cieľa sa dostali celkovo iba štyri kone.

Bez slitování

Bez slitování (1977)

Rolling Thunder patrí medzi 12 najobľúbenejších filmov Quentina Tarantina. Uviedol to pre britský filmový magazín Sight and Sound.

Taxikár

Taxikár (1976)

Taxikár patrí medzi 12 najobľúbenejších filmov Quentina Tarantina. Uviedol to pre britský filmový magazín Sight and Sound.

Čeľuste

Čeľuste (1975)

Čeľuste patrí medzi 12 najobľúbenejších filmov Quentina Tarantina. Uviedol to pre britský filmový magazín Sight & Sound.

Veľký útek

Veľký útek (1963)

Veľký útek patrí medzi 12 najobľúbenejších filmov Quentina Tarantina. Uviedol to pre britský filmový magazín Sight and Sound.

Apokalypsa

Apokalypsa (1979)

Apokalypse Now patrí medzi 12 najobľúbenejších filmov Quentina Tarantina. Uviedol to pre britský filmový magazín Sight and Sound.

Carrie

Carrie (1976)

Carrie patrí medzi 12 najobľúbenejších filmov Quentina Tarantina. Uviedol to pre britský filmový magazín Sight and Sound.

Mzda strachu

Mzda strachu (1977)

Mzda strachu patrí medzi 12 najobľúbenejších filmov Quentina Tarantina. Uviedol to pre britský filmový magazín Sight and Sound.

Reklama