Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor

Biografie (5)

Kid Cudi (herec / scenárista / režisér)

07.07.2015

Scott Mescudi (narodený 30. januára 1984 v Clevelande) je známejší pod umeleckým menom Kid Cudi. Je to americký hip-hopový hudobník, rapper, gitarista, hudobný producent a herec. Je najmladší zo štyroch detí, má dvoch bratov (Domingo a Dean) a sestru (Maisha). Cudi má nahrávaciu zmluvu s vydavateľstvom Republic Records a s jeho… (viac)

Elyes Gabel (herec / režisér)

07.07.2015

Elyes Gabel je britský herec, čiastočné indického a tuniského pôvodu. Narodil sa 8.5.1983 v Londýne, vo Veľkej Británii. Jeho prvá televízna rola prišla v detskom seriáli Milujem mamičku v roku 2002. Medzi jeho najpozoruhodnejšie úlohy patria Dr. Gupreet ("Guppy") v lekárskej dráme Casualty či učiteľ telesnej výchovy Rob… (viac)

Padma Lakshmi (herečka)

09.02.2015

Padma Lakshmi Parvati sa narodila 1.9.1970 v Indii, v meste Chennai. Študovala Workman High School, v meste priemyslu Kalifornia. V roku 1992 absolvovala Clark University vo Worcesteri, Massachusetts, kde aj získala bakalársky titul s vyznamenaním, v oblasti divadelných umení. Hovorí anglicky, tamilsky, hindsky, taliansky a… (viac)

Ava Addams (herečka)

05.12.2014

Ava Addams (Alexia Roy) pochádza z Gibraltaru (Španielsko). Narodila sa 16. septembra 1981. Je francúzskeho a talianskeho pôvodu. Do USA sa presťahovala, keď mala štyri roky. Ava vyrastala predovšetkým v Houstone, v Texase. Vo veku osemnástich rokov Ava začala pózovať nahá a o niekoľko rokov neskôr pózovala pre Playboy. Ava… (viac)

Suraj Sharma (herec)

13.04.2013

Suraj Sharma pochádza z Indie, z mesta New Delhi. Jeho otec je softvérový inžinier a matka ekonómka. Má aj brata a sestru, no je z nich najmladší. Suraj Sharma sa po natáčaní filmu Life of Pi vrátil k štúdiu na vysokej škole svätého Štefana v Delhi. Má záujem pokračovať v herectve v nejakej funkcii. Predtým, než si zahral… (viac)

Reklama