Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

Black Lagoon - Robertina krvavá stopa

Black Lagoon - Robertina krvavá stopa (2010) (séria)

Vražda hlavy rodiny Lovelace vo Venezuele je štartérom krvilačnej pomsty jeho služobnej a zároveň bývalej teroristky Roberty, ktorá sa odhodlala pomstiť pána za každú cenu. Pátranie po vinníkoch ju dovedie do Thajska, kde spôsobí veľký rozruch v meste Roanapur. Syn a nástupca bývalej hlavy rodiny, Garcia, ktorý berie Robertu ako súčasť rodiny, sa rozhodne vystopovať ju a zobrať domov. Tiež sa vydáva do Roanapury, kde požiada o pomoc Lagoon Company.

Šidžó saikjó no deši Ken'iči

Šidžó saikjó no deši Ken'iči (2006) (seriál)

Príbeh o obyčajnom 16-ročnom stredoškolákovi Shirahamovi Kenichi, ktorý celý život hral úlohu slabého a šikanovaného, ale v prvý deň školy sa skamaráti s novou študentkou Miu Fūrinji. Poháňaný túžbou byť silnejším a schopným chrániť ľudí okolo seba, rozhodol sa nasledovať ju do školy bojových umení Ryōzanpaku. Je to dojo, v ktorom sa stretávajú tí, čo sú naozaj silní a ovládajú bojové umenie na najvyššej úrovni. Po tom, ako sa naučí základy od Miu, Kenichi porazí uznávaného člena karate klubu a stáva sa terčom každého delikventa na škole. Kenichiho deň je zvyčajne rozdelený medzi pekelný tréning v Ryōzanpaku a boje s delikventským gangom Ragnarok, ktorý ho vidí ako potencionálneho spojenca alebo v prípade odmietnutia ako nepriateľa ich plánov.

Darker than Black: Kuro no keijakuša - Rjúsei no Gemini

Darker than Black: Kuro no keijakuša - Rjúsei no Gemini (2009) (séria)

Dva roky po udalostiach prvej série sa Hei skrýva pred Syndikátom, ktorý zradil. Udalosti na ňom zanechali stopy, stal sa z neho deprimovaný alkoholik, ktorý plní rôzne úlohy CIA. Momentálne sa nachádza v Rusku, kde stretáva 13-ročné dievča, Shou Pavlichenko, ktoré sa zamiešalo do vojny medzi Kontraktormi a rôznymi frakciami túžiacimi po moci. Po tom, ako Hei stráca svoju schopnosť a Shou naopak získa, sa aj napriek nezhodám a čiastočnej nenávisti dávajú na spoločnú cestu do Japonska.

Suzumija Haruhi no júucu

Suzumija Haruhi no júucu (2009) (seriál)

Pôvodný seriál je doplnený 14 novými časťami, ktoré vypĺňajú udalosti medzi staršími epizódami. Kyon cestuje do minulosti, dozvieme sa ako SOS Brigade trávila posledné 2 týždne prázdnin a ukáže sa, ako bol nakrúcaný film The Adventures of Mikuru Asahina Episode 00.

Reklama