Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (7)

plagát

Prianie (2023) 

Tešila som sa na to hrozne dlho a musím povedať, že nie som sklamaná, no občas som vo filme mala pocit, že dej plynie dosť rýchlo a ide sa z pesničky do pesničky, ale priznám, že pesničky mi tentoraz neskutočne sadli. Nejdem sa zaoberať logikou filmu, je to ROZPRÁVKA cielená na deti a ak s tým človek ráta a dokáže sa s tým aj vyrovnať, tak si to podľa mňa aj celkom užije a recenzie "kritikov" tu na čsfd môže mať viete kde. Pre mňa jediné, čo nemôžem nevypichnúť je fakt, že som tentoraz absolútne chápala "záporáka" - ľudia žijú v krajine, kde sa každý mesiac splní niekomu želanie, ak to, čo si dotyčný želal nie je totálna sprostosť a neohrozí to ostatných. Takto to funguje asi vyše 100 rokov (len hádam) a každý je s tým úplne v pohode a potom sa 17 ročné decko rozhodne, že sa želanie musí splniť každému a v podstate zhodí celý systém. Byť na mieste kráľa = záporáka, tak sa tiež naseriem.

plagát

Stratený svet (1999) (seriál) 

Myslite si o mne čo chcete, ale tento seriál dodnes zbožňujem. Hlavne kvôli dinosaurom a fešákovi (môj názor) Roxtonovi.

plagát

Griffinovci (1999) (seriál) odpad!

Chcete seriál s inteligentným humorom? Neviem ako vy, ale ja som ho v tomto seriáli hľadala asi po 2. sériu, ale výsledok ma nenadchol. Humor na úrovni som tu skutočne našla iba v minime epizód a postavy... hlavná postava- Peter mi strašne pripomínal Homera zo Simpsonovcov. Jeho "dementná" sranda mi pripadala skôr otravná ako vtipná. Toto je však len môj názor.

plagát

Železný obor (1999) 

Neviem, ale na mňa to moc nezapôsobilo. Predvídateľný dej a príbeh tiež nie je extra originálny. Možno som slepá, ale ani s okuliarami sa mi v tomto filme nepodarilo vysliediť niečo jedinečné.

plagát

Mesačný svit (1985) (seriál) 

Tento seriál som pozerala strašne rada. Bruce Willis síce nebol taký "tvrďák", ale zato bol vtipný a charizmatický.