Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Recenzie (5)

plagát

Thor: Temný svet (2013) 

Filmové spracovanie úžasné, v porovnaní s prvým dielom, sa štúdio fakt posnažilo. Chris Hemsworth ako vždy zobrazuje Thora presne takého akého si ho predstavujem. Hudba od Briana Tylera je dokonalá. V častiach plačem, inokedy cítim zimomriavky a čistý epicness. Koniec diela bol slabší, hlavne tie bitky aby dej nestál, ale absolutný koniec ma prekvapil. Doporučujem pozrieť, vôbec nebudete čakať čo sa na konci stane :)

plagát

To je koniec! (2013) 

Z traileru som si hovoril, že to je hlúposť, herecké obsadenie nič moc, až na Jamesa Franca a Daniela McBride ktorí ma fakt pobavili. Ako sa hovorí nesúď knihu podľa obalu. Film bol plný humoru a vtipný hádok. V porovnaní so Scary Movie a inými filmami to bolo Top of the TOP. Osobne, bol som na tom tri krát v kine.

plagát

Iron Man 3 (2013) 

Vo filme opäť uvidíme známu hviezdu Robert Downey Jr.(Tony Stark), ktorý ako vždy zahrá svoju rolu geniálne. Scenárista svoju prácu trošku pokazil a prehnal dej prehnaným sci-fi "hovadinami". Hudba zapadá do filmu, až chytám zimomriavky. Kvalita efektov a hereckých výkonov je super, až na scénar, ktorý v sebe nemusel mať toľko sci-fi dodatkov.

plagát

Konzultant (2013) 

Na film som išiel hlavne kvôli hereckému obsadeniu. Scénar mal občas medzere, často som sa strácal a vo filme sa ľahko dá stratiť, plus často ani neviete o čo presne sa jedná. Je mi ľúto, že Brad Pitt sa vo filme ukázal len zopár krát, ale hudba a kvalita záberov bola výstižná, občas ma aj prekvapili nečakané vtipy na ktorých sa 3/4 kina smiala. Film doporučujem pozrieť, ale na prvý krát dej nepochopíte.

plagát

Podfu(c)k (2000) 

Film som si pozrel najmä kvôli Bradovi Pittovi, ktorý hraje cigáňa, ktorého si najme mafián (Jason Statham) pre svojho šéfa do ringu. Film je plný vtipov, vtipných situácií a zábavný strih. Najlepšie scény boli keď Brad Pitt v úlohe Mickeyho vždy každého súpera skolil na jednu ranu. Dokonalý film i cez to, že je starší.