Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obľúbené seriály (10)

Hviezdna loď Galactica

Hviezdna loď Galactica (2004)

Žiadne ďalšie sci-fi - čo sci-fi, žiaden ďalší seriál už nebude taký, ako býval. Battlestar Galactica ma dokonale uchvátila a priam som ju hltal. Jedinečný mix žánrov, perfektné a nečakané twisty, postavy ktoré sú všetko len nie plytké a čiernobiele, silné posolstvo - takto nejak to má byť.A skrytých odkazov je tam až-až. Žiadne výrazne slabšie diely, každý jeden posúva dej o väčší či menší kus vpred. Neviem, čo by som dodal - it was frakkin' awesome!

Vikingovia

Vikingovia (2013)

Po prvých 7 dieloch... rozjazd slabší, zrazu to ale začne naberať grády. Chvíľu mi trvalo, kým som bol schopný zaradiť tento seriál - je to dráma, história, fantasy či rozprávka? A ono je to tak trochu všetko. Parádna atmosféra, skvelé a až nečakane zaujímavé a dobre hrané postavy v čele s Ragnarom. Baví, fest!

Homeland - Zradca

Homeland - Zradca (2011)

Po dlhej dobe seriál, ktorý ma fakt odrovnal. A čo si budeme nahovárať, stojí to hlavne na perfektnom herectve ústrednej dvojice Damian Lewis & Claire Danes, ktorým sekundujú výborné vedľajšie postavy a inteligentný scenár, pri ktorom máte často pocit, že sa všetko vyriešilo - a vzápätí zdanlivé riešenie problému rozohráva ešte zamotanejšiu dramatickú situáciu. S každým novým dielom netrpezlivo čakám na ďalší. A mimochodom - tak trochu SPOILER, je zaujímavé porovnať vnímanie Brodyho americkými a neamerickými divákmi (viď diskusné fóra). Zatiaľčo pre Američanov je to často jednoznačný záporák a prajú si jeho koniec, neameričania by radšej videli jeho katarziu. A ja proste musím fandiť obom stranám - pretože ma ich hra neskutočne baví a verím, že druhá séria rozhodne nebude poslednou!