Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Frasier

Frasier (1993)

Frasier je rozhodne najgeniálnejší seriál aký som kedy videl. Perfektný inteligentný humor, herecké obadenie ktoré vydržalo po celých 11 sérii istý druh posolstva a poučenia v každom diely. No proste, pre mňa je dokonalý, mám kompletnú sériu a veľmi rád sa k nemu vraciam : )

Newsroom

Newsroom (2012)

Čiastočne zložitejšiu angličtinu, ktorá v určitých fázach vyžaduje krok späť a prehranie sekvencie znova vynahradzujú excelentne poskladané dialógy v kombinácii s dramatickým dejom, ktorý má tendenciu v každom diely gradovať. Celé je to doplnené o skvele zohrané herecké obsadenie v čele s Jeffom Danielsom, ktorého som po dlhom čase videl v inom svetle ako doteraz. Dni "Blbý a a blbší" sú ďaleko za ním a svoju hlavnú rolu zvláda s prehľadom a nonšalanciou. Samotné promo seriálu (prvý diel, prvých 10 min.) dáva napovedať, že sa nejedná o klasicky imbecilný americký sitcom ale o niečo viac. Dej okorenený humorom, zápletkami a zvratmi je svieža voda, ktorú americké seriály potrebovali. S očakávaním druhej série je hodnotenie 4.5* do budúcna možno ešte porastie...edit: druhá sezóna udržala nastavenú vysokú úroveň, dej sa posúva a prináša nové zápletky, postavy sa vyvíjajú vo svojich charakteroch a dobrý humor ostal - nové hodnotenie je za 5*

Čierny zoznam

Čierny zoznam (2013)

Jeden z mála seriálov ktorý si skutočne zaslúži 5* hodnotenie. NBC sa v tomto smere prekonala a dúfam že seriál udrží nažive čo možno najdlhšie.Tým scénaristov perfektný, zloženie hlavnej dvojice nezameniteľné (James Spader hraje svoju životnú rolu a Megan Boone sa v tomto seriály neuveriteľne našla). Mnohým môžu vadiť dlhšie pauzy pri tvorbe epizód a v niektorých častiach istá zložitá nadväznosť na predošlé diely, ale ak to vzhliadnete v celku je to niečo nové a hlavne originálne. Osobne sa veľmi teším na ďalší vývoj seriálu. Tvorcovia si v predošlých častiach otvorili niekoľko dverí na skvelé pokračovanie.