Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dráma
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Frasier

Frasier (1993)

Tradičný sitcom s inteligentnejším humorom, výbornou atmosférou mesta, skvelou zostavou hercov. Najviac sa mi páči situácia Niles/Daphne a keď je Frasier nasratý a jeho mimika pritom. V prvých sezónach sa mi nepáčilo, že 90 % dielov skončilo tak, že Frasier je úplný idiot a vždy prehrá, keď sa to začalo vyvažovať happyendom, hodnotenie v pohode na 90 %. Po úplnom vzhliadnutí je to asi najlepší sitcom minimálne 90. rokov.

Star Trek: Vesmírna stanica DS9

Star Trek: Vesmírna stanica DS9 (1993)

Hlboký vesmír 9 na čsfd iba 66%? to je úbohé. Pozrite sa na imdb, tam je to kult. Pozrel som si to celé už 2 x, pred tým samozrejme TNG a pekne sa to prepája (Worf a O´Brein). Diplomatické a strategické diely boli úplne super, ešte lepšie než v TNG, prvé tri série treba prekusnúť a nie hneď sem práskať 2 a 3*. Kult, Kult, Kult

Star Trek: Nová generácia

Star Trek: Nová generácia (1987)

Po boku Deep space nine, je to najlepší sci-fi seriál čo som doteraz videl, a to som si hovoril, že to pozerať nebudem, a zrazu to mám už 2 x pozreté od Stretnutia na Fairpointu cez Locutusa a otravných Ferengov, až po Všetko dobré. Netreba sa nato pozerať, že je to staré (Ten, kto to nevidel a frfle), ide o atmosféru a príbeh, ktoré sú v sci-fi bezkonkurenčné (Stargate, ani Battlestarka také nemá a tiež som ich pozeral). Proste špica žánru, škoda, že bolo iba 7 sezón, a trocha pomenej bojových akcií. Inak je to pre mňa 95 %, a to bez mihnutia oka.

Dva a pol chlapa

Dva a pol chlapa (2003)

Svieži seriál, kde si každú vtipnú scénku dokážem užiť, zabavím sa. Niektoré diely sa ani nedajú opozerať. Trojica hercov je výborná a aj Berta je super.