Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Komédia

Recenzie (7)

plagát

Pach krvi 4: Krvavý počiatok (2011) 

Chvilku som rozmyslal ci nedad 5 hviezd. Mam slabost pre tuto seriu. O kvalite a originalite by sa dalo polemizovat, ale naco? Mna tato degenerovana rodinka bavila, bavi a ak natocia dalsie casti tak dufam ze aj bude. A za koniec 4ky tlieskam, paradne nadlahcenie veci. Netreba a brat prilis vazne.

plagát

Seconds Apart (2011) 

Doporučujem, napínavé, dobrý námet, hudobný podmaz len umocňuje atmosféru, skrátka neurazí. Pozitívne prekvapenie posledného obdobia.

plagát

Sudor frío (2010) 

Prijemné prekvapenie, ak sa sústerdím na hlavný dôvod pre ktorý tento žáner sledujem, tak tomuto snímku niet čo vytknúť. O napätie a "dusno" nie je núdza. Dĺžka úmerná. Určitú dávku naivity a prehreškov vo forme nelogičnosti niektorých scén rád odpustím. Osobne ma títo argentínski úchyláci celkom dostali, pol hviezdy navyše za nápad z nitrakom. Doporučujem.

plagát

Disturbia (2007) 

No nebolo to zlé...aj napätie, aj humor, dievča v sexi tričku s postavičkou ham ham. Len tomu trošku niečo chýba. Výborne predjedlo pred hlavným pokrmom :-). Posledných 20 min skutočne stojí za to.

plagát

Husk (2011) 

Skvelý thriler s hororovým pozadím. Film nepostráda napätie ponurú atmosféru, lakačky a v podstate aj kus originality, čo si viac želať? Heecké výkony sú také aké sú. Ja som sa pobavil a budem k začínajúcemu rejžovi šťedrý. Rozhodne film patrí k tomu lepšiemu z poslednej doby.

plagát

Jízda smrti (2007) 

Musím súhlasiť s vacšinou, že sa jedná o celkom slušný horror. Zopár parádnych lakačiek, vyšinutí sektári, krv strieka ako sa patrí...Čo by sa dalo vytknúť filmu sú slabšie herecké výkony. Potemnelé prostredie metra je vždy skvelým koloritom na tento žáner, v prípade End of the Line postraší ale nevydesí. Tri a pol hviezdy. Pol za tie lakačky v úvode :).

plagát

Stake Land (2010) 

Som prekvapený relatívnym úspechom tohto akože hororu na csfd. Určita dávka ponurej a apokalyptickej atmosféry sa filmu nedá uprieť, ale podobných hladaní raja na zemi s beštiami v pätách tu už bolo mnoho, teda z môjho pohľadu nič originálne. Herecké výkony ušli. V podstate to bola nuda. Vydýchol som si keď to skončilo. Staručkú topganisku Kelly McGillis som skoro nespoznal. Jeden zo svetlých momentov bolo stvárnenie upírov. Slabý horror.