Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Komédia
  • Sci-Fi

Recenzie (10)

plagát

Agenti dementi (2003) 

už veľmi, veľmi dlho som sa tak krásne nepobavil :) Dominique Pinon nemá chybu :) je to síce totálna debilina, ale o to zjavne režisérovi išlo :) tento film by som mohol vidieť snáď aj 100 krát :) komédie síce nemusím, ale toto ma fakt dostalo!!! režisérovi skladám poklonu...

plagát

Zabijak bez tváre (2006) odpad!

uff, uuuuuuuuuf, super matroš :) asi môj najobľúbenejší odpadový film - megaturbo hovadina, ktorá ma prekvapovala každou novou minútou :))) film, v ktorom genialita ide ruka v ruke s dokonalým citom pre harmóniu :)))) takto dajako to dopadne, keď sa stretne nedocenený režisér, vždy optimisticky naladený producent, flegmatický kameraman živiaci 10 člennú rodinu, etiópsky scenárista a skupinka pornohercov :))) super

plagát

Tetsuo (1989) 

riadny masaker :) odporúčam pozerať s priateľkou (ideálne na Valentína), keď od vás očakáva, že spolu strávite príjemný večer plný romantiky a nežností :)))) jeden z najdivnejších filmov, ktoré som doposiaľ zhliadol - fakt treba vidieť!!!!

plagát

Cesta do New Yorku (2007) 

bolo mi potešením si to pozriť - veľmi pekný film :) odporúčam najmä pre nežnejšie pohlavie :)))

plagát

Transformers: Recyklace (2007) 

hmmm, videl som aj horšie filmy... a o dosť horšie! :))) fakt by ma zaujímalo, ako by to dopadlo, keby sa niečo podobné natočilo v našej produkcii :))))

plagát

Návrat Černého rytíře (2009) odpad!

parádička, tak takáto paráááááááááádička sa hneď tak nevidí... dúfam, že natočia aj dvojku a najlepšie by bolo rovno natočiť aspoň 200 dielny seriál :))) fakt som si to užil, len škoda, že vo filme nebolo viac akčných scén :) vidím tu 50 hodnotení, ale neverím tomu - a silne o tom pochybujem, že to niekto naozaj videl celé :) a tí čo dali 2 a viac hviezdičiek asi videli iný film :))) uvažujem nad tým, že si hneď pozriem ešte raz Reptilicanta - Zabijaka bez tváre, aby som mal za sebou dokonalý filmový zážitok :)

plagát

Mosquito Man (2005) 

:) filmy tohto typu ma vždy dostanú :) čudujem sa tým, ktorí od podobných klenotov očakávajú blahodarné zadosťučinenie na duši - intelektuálne očistenie sa... :))) pokiaľ ide o mňa, pobavil som sa :) neprekážali mi lacné - do morku kosti prepracované triky, sofistikované latexové masky - ba ani geniálne dialógy :) nezničiteľný komáročlovek - Tibor T. musí byť asi veselá kopa... a fasa chalan :)))) vrele odporúčam - ale iba tým, ktorí filmy podobného charakteru berú s rezervou :)

plagát

Jeskyně smrti (2007) odpad!

Tak toto ma fakt skoro zabilo!!! Asi som nepochopil režisérov zámer, ale tento film mi nedal absolútne nič! Asi najnudnejší film, na ktorý si spomínam. Začínam ľutovať, že som dal Wynorského filmom odpadové hodnotenie!!! :)

plagát

Nič nekrváca večne (2003) 

Tento amatérsky film je lepší ako desiatky profesionálnych slovenských filmov, ktoré boli za posledné roky nakrútené! Treba vidieť!!! Za tie akčné scény s krompáčom by som dal aj 6 hviezdičiek :) Chalani, SUPER.

plagát

Charakter (1997) 

Nevidieť tento film je naozaj veľká škoda...