Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (4)

Gareth Edwards (režisér / scenárista / producent)

01.07.2012

Gareth Edwards sa narodil v roku 1975 v Nuneatone, vo Veľkej Británii. Po tom, čo dopozeral Star Wars od Georgea Lucasa, sa rozhodol stať sa filmárom. Svoj sen si začal pomaly plniť, v roku 2008 režíroval malý TV film z názvom Heroes and Villains: Attila the Hun, pri ktorom pracoval aj na špeciálnych efektoch. Robil ich vcelku… (viac)

Vik Sahay (herec)

27.02.2012

Vik Sahay sa narodil v Montreale, v Kanade indickým rodičom. Vyštudoval Vysokú školu umenia Canterbury v Ottawe a tiež študoval divadelné predstavenia na Concordia University v Montreale. Vystupoval s klasickými indickými tancami spolu so svojím bratom Sidharthom Sahayom, s ktorým neskôr účinkoval v seriáli You Can't Do That on… (viac)

Guy Hamilton (režisér / herec / scenárista)

25.02.2012

Guy Hamilton sa narodil vo Francúzsku, presnejšie v Paríži rodičom pôvodom z Anglicka. Počas nacistickej okupácie pôsobil vo francúzskom odboji, po skončení vojny pracoval a zbieral skúsenosti ako asistent režiséra Carola Reeda vo filmoch The Fallen Idol (1948) a Tretí muž (1949). Na základe týchto skúseností natočil po 3… (viac)

Raymond Burr (herec)

23.02.2012

Raymond Burr bol najstarší z troch detí, jeho otec William Johnston Burr bol predavač hardwaru a jeho matka pracovala ako koncertná pianistka a učiteľka hudby. Kvôli otcovej práci obchodného zástupcu, sa presťahovali do Číny. Keď sa vrátili do Kanady, Raymondovi rodičia sa rozviedli a spolu so svojou matkou sa presťahoval do… (viac)

Reklama