Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (13)

plagát

Hranica (2009) 

Trapas velkeho kalibru

plagát

Krvavý Valentín (2009) 

B-ckovi horor ktory nicim neprekvapi a ten zaver je uplne otrepany.Podobnych filmov je kopa a su ovela lespie. Ale vrazd tu bolo pozehnane a boli celkom v pohode fajne krvave ked to clovek pozera 3D tak to musi byt odost lespie.

plagát

Wrestler (2008) 

Velmi dobra drama mozno jedna z najlepsich ake som kedy videl.Do filmu som sa tak zapozeral ze mi pripadalo akoby mal len pol hodinu to sa mi uz dlho nestalo.Mickey Rourke to zahral doslova skvele tato rola mu naozaj sadla.Je to naozaj velmi smutny pribeh ktory je podavany uplne bezchybne.Najsmutnejsie je na tom asi to ze hlavny hrdina si za taky osud moze sam a on to aj sam vie, to sa mi na tom pribehu velmi pacilo.Great.

plagát

Terminator Salvation (2009) 

Od 4eho pokracovania Terminatora som neocakaval nic ine iba tuctovy brak pre masy ale po dopozerani filmu som bol milo prekvapeny, tento Terminator sa mi pacil ovela viac ako 3ti diel.Urcite ze to ma svoje chyby a zaver vlastne ani nijak nekonci a to len preto aby mohli natocit dalsie pokracovanie ale ked clovek odhladnie od toho ze sa film vola Terminator a neodsudi to dopredu tak je to velmi kvalitny akcny film.U mna si takyto film urcite zasluzi 4 hviezdicky.

plagát

Anjeli a démoni (2009) 

Na tento film som sa tak velmi tesil ze som sa rozhodol ze to bude prvy film ktory si vychutnam v kine na time square pretoze som si myslel ze na mna caka poriadna davka napinaveho dobrodruzsta avsak uz po prvej pol hodine som zistil ze to bola velka chyba.Pribeh je hadzany ako kusi mase je to rychle ale nema to spad herecke vykony su chabe a tak dalej a tak dalej proste pre mna totalne onicom tento film nedoporucujem je to prste blbost ktora vobec nieje napinava lepsie je si radej precitat knihu.

plagát

Halloween: Predvečer Sviatku Všetkých svätých (1978) 

Urcite jeden z najlepsich horov ktore som kedy videl i ked v dnesnych casoch to uz niekomu moze pripadat mozno nudne ale ja hororove klasiky milujem a prvy Halloween je urcite jeden z nich.John Carpenter dokazal doslova neuveritlne ked s takeho nizkorozpoctoveho projektu dokazal vytvorit jeden z najkultovejsich hororov vsetkych cias ktorym sa inspirovali nespocetne haldy inych hororov ktore ale stoja za nic. Ale toto je klasa.

plagát

Austrália (2008) 

Aj ked som tomuto filmu udelil 3 hviezdicky bol som skor sklamany ako nadseny a to hlavne kvoli pribehu ktory bol totalne onicom a v druhej polovici sa mi zdalo onicom uz skoro vsetko. Ale ajtak film obsahuje nadherne scenerie a zopar napinavych scen za ktore si zasluzi tie 3 hviezdicky.Skoda mohla to byt vazne pecka ale co uz.

plagát

Pláž (2000) 

Nech si kazdy hovori co chce ja tento film milujem.Musim priznat ze pribeh troska nema hlavu a patu ale pre mna to vynahradza nadherna priroda a uplne jednoduchy dobrodruzny nadych ktory tento film ma.Jednoznacne 5 hviezdiciek pre mna super film.

plagát

Posledné dni (2005) odpad!

Nirvanu ako kapelu milujem hudbu ktoru dakazala ta kapela vytvoril mi opantavala mysel dlhe roky. Precital som aj niekolko knih o kapele a o Kurtovi Cobainovi a preto som sa tohto filmu nevedel dockat.Asi najvacsjie filmove sklamanie v zivote ja osobne toto nepovazujem za film povazujem to za totalnu trapnu hlupost ktora neobstoji vobec v nicom ludia ktory na tom pracovali museli byt podla mna este horsie sfetovany ako byval sam Kurt. Totalny odpad.

plagát

Čeľuste (1975) 

Na tento film som natrafil uplne nahodou ked som mal 8 rokov a davali ho na nejakom programe po nemecky nerozumel som ani slovo ale ajtak som sa do filmu neskutocne zapozeral a dnes je to jeden zmojich najoblubenejsich filmov.Film ktory som videl asi najviackrat v zivote ked som bol maly bol som nim doslova posadnuty a pustil som si ho niekedy aj 5 krat po sebe a ktory vo mne vzbudil zaujem o zraloky.Spielberg natocil dokonale dielo podla mna nadcasovi film na ktory nemaju ani dnesne velkolepe trhaky plne efektov, film vyvolava neuveritelny pocit strachu a napetia ked viete ze tam pod hladinou nieco je ale nevidite to. Doslova genialne.