Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Renegáti

Renegáti (2017)

Skupina elitného vojenského tímu je vyslaná do vojnou zmietanej Bosny, aby na dne jazera našla poklad miliónovej hodnoty. Cieľom je vrátiť poklad krajine a tým jej finančne pomôcť. Veci však nejdú podľa plánu a skupine zostáva len 10 hodín na to, aby misiu splnili, pretože nepriateľ im je už na stope.

Never nikomu

Never nikomu (2006)

Keď zámožný obchodník Ted Billings (Glenn Morshower) podrazil svojich partnerov pri obchode so zbraňami, pochopil, že potrebuje posilniť svoju osobnú ochranku. Najal si preto žoldniera Eugena „Vasha“ Vashera (Lou Diamond Phillips), ktorý sa musí riadne obracať, aby odvrátil útoky na svojho nového šéfa doslova zo všetkých strán! A to aj napriek tomu, že Billingsa nemôže vystáť, pretože veľmi dobre vie, že jeho zamestnávateľ má prsty vo viacerých špinavostiach. Medzi mnohými krkolomnými naháňačkami a nebezpečnými prestrelkami sa Vash stihne zblížiť so svojou bývalou láskou Emily (Yancy Butler), ktorá dnes šéfuje Billingsovej ochranke. Netrvá však dlho a Vash zistí, že Emily vôbec nie je tou ženou, ktorou sa zdá byť...

Yonggari

Yonggari (1999)

Archeológovia objavia komplikované hieroglyfy. Hieroglyfy obsahujú ten kód vďaka, ktorému ožije najväčší dinosaurus Yonggaryt, s cieľom zničiť ľudstvo. Profesor Campbell príde na to, že Yonggaryt poslala na Zem ďalšia inteligentná civilizácia, ale v tom momente je už neskoro. Netvor spôsobuje obrovské škody, navyše pri poslednej najväčšej bitke ožije Cykker, ktorý je ešte aj od Yonggaryho väčší. Našťastie sa ale oba netvory postavia proti sebe a takto rozhodnú o osude sveta.

Reklama