Reklama

Reklama

Keď zámožný obchodník Ted Billings (Glenn Morshower) podrazil svojich partnerov pri obchode so zbraňami, pochopil, že potrebuje posilniť svoju osobnú ochranku. Najal si preto žoldniera Eugena „Vasha“ Vashera (Lou Diamond Phillips), ktorý sa musí riadne obracať, aby odvrátil útoky na svojho nového šéfa doslova zo všetkých strán! A to aj napriek tomu, že Billingsa nemôže vystáť, pretože veľmi dobre vie, že jeho zamestnávateľ má prsty vo viacerých špinavostiach. Medzi mnohými krkolomnými naháňačkami a nebezpečnými prestrelkami sa Vash stihne zblížiť so svojou bývalou láskou Emily (Yancy Butler), ktorá dnes šéfuje Billingsovej ochranke. Netrvá však dlho a Vash zistí, že Emily vôbec nie je tou ženou, ktorou sa zdá byť... (aswer)

(viac)

Recenzie (3)

e-arthworm 

všetky recenzie používateľa

Podprůměr. Překombinovaný děj, nesympatičtí herci (s jednou výjimkou), přehršel zcela nevýrazných záporáků (o kterých se divák nedozví prakticky nic), nepodařené bitky a přestřelky. Již úvodní scéna, kdy hlavní hrdinové během osvobozování jakýchsi rukojmích nenuceně klábosí o zálibě rodinného příslušníka v počítačových hrách, působí - zjevně nechtěným - komediálním dojmem. Zhruba o půl hodiny později se situace (téměř) opakuje, během vyvádění ohroženého klienta z domu plného útočníků řeší ústřední postavy filmu svůj bývalý vztah :-) Potěšil pouze Tom Wright, alias jamajský policista Charles ze Seagalova "Muže s cejchem smrti". "Promiňte, nejsme pozvaní a nemáme domluvený termín. Chceme unést a mučit pana Billingse." ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

1*? Za čo? Keď na obrazovke pobehovali nesympaticný herci, ktorím by ste najradšej dali pár drobných. Keď vypĺňali nudnú vatu filmu ešte nudnejšími konverzáciami. Dokonca aj počas akcií, ktoré tiež vyzerali, ako treťotriedny airsoftový súboj. Herecké výkony som vôbec nezaregistroval, čiže k "hercom" sa vyjadrovať odmietam. Záporáci, úplne bez charizmy, hlavne s IQ 180 prešli filmom takmer bez povšimnutia. Réžia sa snažila z nulového námetu a mínusových hercov vydolovať aspoň priemerné béčko, tím že skomplikovala dej. Podarilo sa, ale film tím stratil aj ten posledný akčný náboj, ktorý je v popise filmu. Ak film vynecháte o nič neprídete. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Banda bývalých zetkových hvězd zmateně pobíhá v tomto značně amatérském spektáklu. Ne, že by to byla vyložená nuda, ale je to ten typ filmu kde se všichni moc snažili, ale nikdo neměl žádný talent.25% ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama