Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

300

300 (2006)

Audiovizuálna báseň s nádhernými obrazmi na hrane gíčovitosti a geniality. Zack Snyder predčil moje očakávania ktoré mi umocnil trailer a vrátil ma do detských čias ked som sa ešte hrával s bratmi na Herkula. Akcia fajn, krvička šťavnatá a prsíčka tak jak sa na sparťanské ženy patrí.Je však pravda, že je to komornejšie ako iné historické eposy napr. Gladiátor či Kráľovstvo nebeské a občas mi to aj trošku vadilo, lebo naozaj tam bolo cítiť tú miestnosť oblepenú zeleným plátnom, ale na druhej strane za 65 milion čo by sme chceli, asi jedine toto.Boh žehnaj Zackovi, Butlerovým tehličkám a sexi Lene Headey.SPARTA WHAT IS YOUR PROFESSION, kurva tam.

Mad Max: Zbesilá cesta

Mad Max: Zbesilá cesta (2015)

Blockbuster cenný medzi blockbustermi ako to materské mlieko. Netreba veľké slová. Nám stačí, že z toho razí krv, pot a veľké srdce.

Muž z ocele

Muž z ocele (2013)

„THIS IS SNYDER“,. Musím priznať z prvého traileru som bol skeptický, nevedel som čo mám čakať. Snyder, boh bullet-timeu a fetišistickej akcie natáča poľudšteného sapíka, bol som na pochybách. Druhý trailer ma však presvedčil o opaku a nad tretím som už len pravidelne onanoval. Úchvatne spracovaný krypton, jeho pôvod, mytológia a počiatočná dych berúca plejáda scén za dunivých tónov Arcade, Hansa Zimmera. To, že Hans vsadil všetko na jeden motív ktorý sa neustále opakuje je dobré v tom zmysle, že pieseň vám bude znieť ešte dva dni po dopozeraní filmu, na druhej strane neprekvapí vo filme. Henry čoby Superman, obstojný, Louis FAil( taká Amber Heard, to by bolo rrrrr). Russell, Kevin bomba. Zod, obstojný. Chápem, že podaktorým sa može zdať scenár slabší, ale no a čo. Pre mňa Snyder zvíťazil na všetkých frontách epickosti, inovatívnosti a hlavne z Avengers spravil smiešnu buddy comedy. Na druhej strane musím priznať, že IM3 mal lepšie efekty, but who cares. Ak ste si mysleli, že sa Snyder utrhol z reťaze pri Sucker Punch, fatálne ste sa mýlili a nevideli ste man of steel .P.S Závidím uživateľom na čsfd, ktorý presne vedia ktoré časti natočil Nolan a Snyder a ešte, že tie lepšie natočil Nolan. Musíte mať naozaj dobré zdroje.