Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obľúbené filmy (10)

Kat

Kat (2004)

Podľa mňa vynikajúci Thomas Jane a John Travolta. Travoltovi takáto rola sedí ako šerblík na zadoček :) Ja som si tento film zamiloval. A možno aj preto, že sa mi páči to riešenie pomsty a takto by to malo byť vo svete. Niekto by mal zobrať spravedlnosť do vlastných rúk a zakročiť. Pre mňa úplne plný počet bodov a je mi jedno čo tu tí tzv. "kritici" budú spletať. Je mi jedno či je film podobného rázu natočený špatne, vymyslený špatne, možno rejža sem-tam na stoličke zadrichmal ale nech. Nech sú ta akčné nezmysli, nech je to na pobavenie. Je to film, od počiatkov boli filmy určené na zábavu. Kto chce nech sa pobaví. Ono vždy sa na každom filme niečo zlepšiť. Al ide mi o to čo ten film vyjadruje, čo nám dáva, nad čím by sme sa mali zamyslieť.

Leon

Leon (1994)

Pre mna vynikajuco zahrany snimok zacinajucej Portmanovej a skuseneho Rena a Oldmana. Tomu filmu sa neda nic vytknut. Film, ktory si vzdy rad pozriem aj s odstupom casu a vzdy ma niecim prekvapi. Nuz, robili ho majstri vo svojom obore.

REC

REC (2007)

Tento film je dôkazom toho ako dokážu španiely robiť skvelé horory. Napätie a strach od začiatku až do konca. A ten záver, také mrazenie. Nechápal som, že na čo sa to pozerám. Tento hororový snímok má presne to čo má pravý hororový snímok aj mať. Musíte sa báť, byť v napätí, nie si oddychnúť. Tu je to všetko.

Kráľ Artuš

Kráľ Artuš (2004)

Rozmýšľam a čudujem sa, že prečo má tento snímok také zlé hodnotenie. Podľa mňa je toto historický match aký sa len tak ľahko nevidí. Skvelé herecké prevedenie a je to jediný film kde sa mi Keira Knightley páči, inak ju vôbec nemusím. A ten Stellan ako bravúúúrne zahral saského kráľa a celkové vykreslenie Sasov je impozantné. Tá ošlahanosť,ich tváre, krutosť a chlad, ktorý z nich vyžaruje aj keď je na nich samá kožušina. Veď to je radosť sa pozerať a rev "Artooorius" hovorí sa všetko. Taký zážitok aký mám z toho snímku mávam málokedy a to som ho už videl nie raz. A na záver: dabing nestojí za nič, či už slovenský alebo český, tu sa im to veru nepodarilo a možno aj tie zlé hodnotenia sú zavinené tým, že to ľudia pozerajú dabované. Skúste si to pozrieť v originály a radšej sledujte titulky, aj tak ich moc nebude a bude to skvelý zážitok