Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Posledné recenzie (11)

plagát

Návrat Temného rytiera (2012) 

Co napisat. Hmm co tak clovek moze napisat o filme na ktory sa tesil odvtedy co zistil ze tam bude hrat Tom Hardy a Anna Hathaway. A priam nedockavost vnom vzbudil trailer cislo 2 s uvedenim postavy hranej Josephom Gordonom-Levittom. Jedine tolko ze film je velkolepy hned od zaciatku. Od prvej sceny ktora prebehne a tym nastartuje perfektny zazitok ktory tento film poskytuje. Film vam prinesie presne to co mozete ocakavat od zaverecneho filmu trilogie ktorej dalsi diel pridava na kvalite. Cely pribeh sa uzatvara a nezabuda sa ani na naznaky z filmov milulych a dokaze ich nasledne prepojit tak ze sa vam na tvari objavi zakazdym prekvapivy vyraz pripadne usmev. Priebeh opisovat nebudem a ani nemienim to radsej necham na zazitok kazdeho jedneho kto zhliadne toto dielo. Co si vsak neodpustim je strucny komentar. Konecne sa film toci okolo toho kto je jej hlavnou postavou a to Brucea Wayna. Ostatne postavy su predstavovane ale hlavny pribeh je konecne len a len o nom. V tomto mu sekunduje Bane ktoreho rola je priam usita pre Toma. Vynikajuco je doplnena postava Anne a kedze som si dal zavazok neprezradzat dej tak sa teste na Gordona-Levitta. Odstal daleko daleko popredu a predcil moje ocakavania ktore sa vztahovali k jeho filmovej role. A co sa tyka zaveru tak ten ma fakt dostal. Najpv som si hovoril nie toto sa predsa nemohlo takto skoncit avsak po ukonceni filmu som mal predsa len ten stupidny uskrn na tvari ktory sa mi prilepil a opustil ma az po tom co som si znova a znova v mysli presiel cely film :)

plagát

Riskni to s Polly (2004) 

Dlhšie som rozmýšľal ako správne opísať tento film. Ale z opisu to proste i tak nezistíte a tak si ho bežte pozrieť. Buď sa vám to zapáči alebo nie. A mne sa teda náramné páči čo dokazuje i to že som si ho pozrel vždy s radosťou už mnohokrát. Síce je to hlavne pre herečku v hlavnej roli :) ale to je vlastne jedno. Príbeh je klasický. Svadba, nevesta nechá ženícha pre iného, ženích je zdrvený, na scénu prichádza nová “vyvolená“, do toho zápletka jak hrom – prichádza i tá čo ho nechala a veľký happy ending rozhodne sa pre tú o ktorej to vieme už na začiatku. Nič nového pod slnkom a natočí sa ich ešte mnoho podobných. Ide skôr o spracovanie a herecké obsadenie čo ma núti ten film pozrieť si v pravidelných intervaloch. Hlavné je pre mňa to, že je to komediálne poňaté a takto si to pozrie hoc kto. Pravdu povediac inak by som pri tom neobsedel ani ja :) . Jo a posledná rada. Hlavne si počkajte na salsu(tanec) v Stillerovom podaní. Človek ani presne nevie či mal dajaký záchvat a použili to do filmu alebo to len tak dobre zahral.

plagát

Útek zo Sibíri (2010) 

Moj pravdepodobne prvý film( ovšem nie dokument ) na ktorom spolupracoval i National Geographic. V tomto filme keď sa nachádzate na Sibíri tak viete že tak to tam vyzerá, keď v Gobi tak viete na 100% že tak to vyzerá v Gobi, Tibet je Tibet a India je India. Príbeh napísaný pekne, určite už niekde bolo niečo podobného preto netreba na to nadávať ale hlavne si treba pozrieť jeho spracovanie a to ma dostalo. Prírodu proste mám rád tak sa autorom podarilo ma preniesť a ovšem očariť ňou v tomto diele. Tak isto sa mi páčilo že to na rozdiel od väčšiny takýchto filmov poňali čo najreálnejšie a nie že hŕstku ľudí naháňa polovica Sovietskeho Zväzu ked im boli vlastne ukradnutý.

Posledné hodnotenia (872)

Únos (2017)

09.03.2017

Tajný život Waltera Mittyho (2013)

27.12.2013

Star Trek: Do temnoty (2013)

02.07.2013

Podfukári (2013)

02.07.2013

Muž z ocele (2013)

02.07.2013

Iron Man 3 (2013)

02.07.2013

Temné nebo (2013)

02.07.2013

Rýchlo a zbesilo 6 (2013)

02.07.2013

Vo štvorici po opici 3 (2013)

02.07.2013

Reklama