Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Horor

Obsahy (3)

Funny People

Funny People (2009)

George je veľmi úspešný javiskový komik. Dozvie sa však, že trpí nevyliečiteľnou chorobou krvi a zostáva mu menej ako rok života. Irovi sa črtá kariéra skvelého komika a jeho úloha je nahradiť Georgovu javiskovú rolu. Jednej noci sa stretnú vystupujúc v tom istom podniku a George si ho všimne. George si ho najme ako pomocníka a stanú sa priateľmi...

Kráľ shopping centra

Kráľ shopping centra (2009)

Ronnie Barnhardt (Seth Rogen) stojí v čele ochranky v jednom nákupnom centre a tvrdo bojuje proti skateboardistom, zlodejom a neposlušným zákazníkom. Sníva však o tom, že svoju baterku vymení za odznak a zbraň. V nákupnom centre sa objaví exhibicionista a Ronnie ho chce zneškodniť, dúfajúc, že si ho všimnú u polície a hlavne že získa srdce Brandi (sexy predavačka). Situácia sa komplikuje, keď prichádza polícia a Ronnie sa musí poponáhľat s chytením exhibicionistu.

Papírový hrdina

Papírový hrdina (2009)

Film zobrazuje nepravdepodobné priateľstvo medzi neúspešným a tak trochu zaostalým spisovateľom Richardom (Jeff Daniels) a tínedžerkou (Emma Stone), ktorá ho učí veci o dospievaní. Všetko prebieha pod dohľadom jeho trpezlivej ženy a vymysleného superhrdinu (Ryan Reynolds).

Reklama