Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (10)

plagát

James Bond: Skyfall (2012) 

Same Mendesi, kdyz nechces tocit bondovku tak ji prosim netoc. Bylo to drama, ale nebyl to Bond. K "dokonalosti" uz by chybely jen flashbacky do Bondova detstvi. Tahle tvurci invence nefunguje.

plagát

Thor (2011) 

Zajimave propojeni severske mytologie a komiksove soucasnosti. Kvalitni akce a propojeni se svetem Avengers. 3D na me v tomto pripade pusobilo trochu rusive. Moji oblibeni Foo Fighters na soundtracku. A jako v pripade Iron Mana vydrzte az do potitulkove sceny ;)

plagát

Tron: Dedičstvo (2010) 

Paradni cyberpunk. Z definice vyplyva, ze to neni film pro kazdeho. Jo a prikazy v radce v tomhle filmu, jako jednom z mala, davaj smysl :D

plagát

Harry Potter a Dary smrti - 1. (2010) 

Zatim nejhorsi ze vsech dilu tohoto serialu. Proc nekdo rozdeli film na dva, kdyz v prvnim pak zbyde jen nuda a dlouhy radoby umelecky zabery, kde nikdo nic nerekne a dej se posouva straslive pomalu? Pohodlne to mohl byt jeden film. Knizku jsem necetl. Jestli to ma byt doplnek knizky, tak jsem ji mel dostat ke vstupence. Nebo mel byt film pribalen ke knizce. Jenze tohle uz je jen cisty kalkul jak vydelat na fanouscich. No jo no. Nejlepsi cast filmu je krasne animovana pohadka o trech bratrech a smrti.

plagát

RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční (2010) 

Idealní kombinace humoru a akce. Skvělé herecké obsazení (Bruce Willis, Morgan Freeman, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, John Malkovich) - herci si své role penzionovaných zabijáků vyloženě užívají. Pobaví a neurazí. Na tenhle film se budu těšit i podruhé. Hláška dne: "Can we kill her now?" :)

plagát

Machete (2010) 

Zanrovy film vyuzivajici zcela zamerne vsechna klise, ktere zduraznuje a tak trochu paroduje. Herci, kteri hraji padouchy (zejmena De Niro a Seagal), si sve role labuznicky vychutnavaji. Hektolitry krve, spusta zbrani, mexicani, prohnili politici, zahradni naradi, zdravotni sestricky v minisuknich a se samopalem... Da se na to nejit? Chybel jen rychlodabing, ktery se pouzival na videokazetach v 80. letech :)

plagát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Pomerne jednoduchy dej, ktery recykluje predchozi dily a vykrada nektere dalsi filmy. Za 3D 3 hvezdicky. Ve standardnim formatu by to asi bylo na 2.

plagát

The Doors (1991) 

Sex, drogy a rock'n'roll v perfektním zpracování.

plagát

Expendables: Nezničiteľní (2010) 

Chcete si zavzpominat na osmdesata leta, kdy se jeste akcni filmy netocili s pristupnosti od 12 let? Poslete zenu do IKEA, nalejte si oblibeny drink a kouknete na Expendables. Po mesici sice nevite o cem to bylo, ale jde o prijemne straveny cas :)

plagát

Prekliaty ostrov (2010) 

Scorsese opět natočil film od kterého neodejdete. Perfektní atmosféra, zápletka i herecké výkony. Po skončení filmu se připravte na dlouhou diskuzi ;)