Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (32)

plagát

Seriózny muž (2009) 

pozerate to a neviete, o co ide, uvidite koniec a nechapete, o com to bolo a o tyzden si na to ani nespomeniete

plagát

Lilya 4 - ever (2002) 

drsny, pravdivy film. a so situaciou nic nenarobime. tak sa k tomu postavil aj reziser.

plagát

Ako pavúk (2001) 

uf tak den po docitani kniznej predlohy to bolo doslova nestravitelne. Zda sa, ze cely rozpocet na hercov minuli na Freemana, ktory to v podstate aj tak len priemerne zahral a zvysok hercov povyhrabavali z nejakych hereckych kurzov. Nehovoriac o efekte uvodnej sceny. Keby som necitala knihu, tak je hodnotenie vyssie aspon za dej. Ale takto slabych 15%.

plagát

Haibane renmei (2002) (seriál) 

esteze to malo len 13 casti. Cakam a cakam na nejaku akciu, na nejaku tu filozoficku podstatu, ktora sa nakoniec aj dostavila, ale vo velmi malej miere. Nestoji za pozretie a nepatri do 200 najlepsich serialov, IMHO.

plagát

Ctihodný občan (2009) 

cakala som ozaj nejaku tu biblicku akciu, ale film spadol do nudneho a predvidatelne obycajneho zaveru, skoda, inak dobry thriller

plagát

Rollerky (2009) 

z mojho pohladu tomu nic nechybalo. prijemne, pozeratelne, neokukane tvare, ziadne dramaticke zapletky, nezname prostredie, ale co ma najviac dostalo bola neurcitelnost doby, kostymy ako v rokoch 80. tych, pocitace ako v 90.tych ale Google uz z 21.storocia. Prijemna oddychovka.

plagát

Los dioses Rotos (2008) 

po mnohych strankach skvely film, milostny stvoruholnik, drsna pravda kubanskej prostitucie a nefaslovana vasen latinoamericanov vybicovana na vrchol. bravo.

plagát

Nepodplatiteľní (1987) 

vyborny film, plny hviezd, vtedy este mladych. Len ta hudba trha usi, proste filmova hudba osemdesiatych rokov v plnom prevedeni, lenze mne prave tato trha usi :D

plagát

Drobčekovia (2006) (seriál) 

roztomile to bolo, ale opakovali s zvuky, hudba aj motivy, po 45 minutach ma to uz nebavilo (pozearala som ich naraz v jednom filme)

plagát

Howlův kráčející hrad (2004) 

pekne, roztomile, hlavne teda pes a ohen, ale ze by ma to nejak fascinovalo, musia stacit 4*