Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Obľúbené filmy (10)

Štamgast

Štamgast (1987)

Tak nakoniec tam tu scenu s nedopitym pivom nechali. Skoda, to bolo naozaj ako past na oko uz pri prvom pozreti, kedze ziaden alkoholik urcite nenecha poloplnu flasu piva na bare. Jedna z minima veci, co mi na tomto filme nie celkom sedeli.

Faktótum

Faktótum (2005)

Chcel by som sa aj ja vyjadrit k tomuto filmu, kedze patri medzi moje prve dva najoblubenejsie filmy (popri Barfly). Nerozumiem ludom, ktori hodnotia jeden z tychto filmov lepsie ako ten druhy. Pre mna su oba rovnako genialne, kazdy svojim sposobom. Dillon ako aj Rourke su velmi sympatickymi postavami, aj ked Matt sa podla mna viac podoba na Chinaskiho z knih. Kto chce Bukowskeho nech si precita knihu alebo pozrie Bukowski Tapes.

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

Tu naozaj neviem, či sa mi to viac páčilo v originálnom znení, alebo s českým dabingom. Pochcanej tepich!

Pofajčíme, uvidíme

Pofajčíme, uvidíme (2004)

Tento film som videl asi pred 10-11 rokmi prvykrat a na triezvo! Nie je to iba o huleni ale samozrejme je pre pochopenie celeho filmu nutne poznat ten specificky intenzivny pocit, ktory sprevadza hlavnych hrdinov od zaciatku - zeleny hlad. Bez toho je to priemerna sympaticka komedia, ktora obcas slapne vedla ale inak pobavi. Hlavne postavy su sympaticke a inteligentne, mlade, bezstarostne a tak sa obcas poriadne vyhulia, ved preco nie. Tazka pohoda. Jeden z mojich top filmov aj po takom dlhom case.