Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenzie (25)

plagát

Kráter (2023) 

Uplne bezproblemovy rodinny film. Obsazeni me nijak neurazi.

plagát

Fantastická výchova - Série 2 (2022) (séria) 

Nuda, doukoukal jsem to z donuceni. Hned jsem si rikal, ze dalsi serii sanci nedam a pak jsem videl potitulkovou scenu. Pokud se bude treti rada vydavat timto smerem, asi tomu sanci jeste dam. Necham se prekvapit.

plagát

Ostravak Ostravski (2016) 

Sem tam dobry vtip jinaj katastrofa. Navic v ostrave takhle snad ani nikdo nemluvi

plagát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (relácia) 

Drouhou serii nova klasicky zabila (protoze kdyz se neco povedlo tak jak to znicit?!) reklamou. Po kazdem vystoupeni reklama! Neco neuviretelneho! Tudiz se porad stal nekoukatelnym!

plagát

Hardcore Henry (2015) 

Skvely Copley, neprestavajici akce, pivo a projektor. Tenhle film nezklamal a prinesl nejvetsi akcni prekvapeni roku 2016. Priste trochu mene roztrepana kamera, takhle clovek prece nevidi, ale mozna by byl dojem z filmu slabsi, tezko rict.

plagát

Star Wars: Sila sa prebúdza (2015) 

Tohle ma byt to na co jsme cekali??? To jako vazne? Ubohy remake 4te epizody! Jak si nekdo mohl dovolit napsat ze je to epizoda VII? Bavil jsem se libilo se mi to, ale bohuzel mi to prijde jako zbytecny film! Snad az bude hotova ep8 a ep9 tak si film "sedne", ale do te doby nevidim duvod se na nej divat znovu. Vlastne jo, mam. Byl jsem na 3D v cinestaru a to stalo za uplne ho... takze az bude BD pustim si to doma znovu a mozna hvezdu pridam, ale spis ji uberu! Videno podruhe, hvezda dolu :(

plagát

Post Coitum (2004) 

1* za uchylneho langmajera, jinak zbytecny film!

plagát

Labyrint: Útek (2014) 

Bavilo me to, ale tak nelogicky scenar az to neni hezke. Vubec jsem nepochopil proc se to cele deje, mozna dvojka prijde s rozuzlenim. Kazdopadne nechapu proc jednoho bodnuteho vyzenou do labyrintu, zato druheho bodnuteho tahne z labyrintu ven a necha se tam zavrit deset metru pred branou. Naprosto nelogicky film.

plagát

Jupiter na vzostupe (2015) 

Kdyby se proskrtalo par radku scenare, mohl z toho byt skvely remake Duny. Hlavne bych vyskrtnul oba hlavni hrdiny, chaning ani mila se zde nehodi. Naopak hlavnimu zaporakovi scenar vylozene sedl. Wachovske mam rad tak doufam, ze je tohle nepolozi. Mrzi me ze tenhle film mel potencial a strasne se promrhal.

plagát

Účastníci zájazdu (2006) 

Film ktery zraje jako vino, cim vicekrat ho vidim tim vice me bavi.