Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Obsahy (8)

Šéf

Šéf (2011) (seriál)

Starosta Chicaga Tom Kane (Kelsey Grammer) sa práve dozvedel, že trpí degeneratívnou neurologickou poruchou. Napriek tomu sa rozhodne ostať vo funkcii a nedať pred nikým najavo, že trpí nevyliečiteľnou chorobou. Vie o tom len jeho doktorka. Všetci v Kaneovom okolí sú priveľmi zaneprázdnení, aby si mohli všimnúť, že niečo nie je v poriadku. Podarí sa niekomu odhaliť jeho tajomstvo, aký dopad to bude mať na jeho politickú kariéru?

Rande s hviezdou

Rande s hviezdou (2010) (TV film)

Jessica Olson (Danielle Campbell), dievča z malého mesta v Michigane, prichádza s rodinou do Los Angeles, aby navštívila svoju starú mamu. Jej sestra Sara je nadšená, pretože v LA bude môcť nájsť Christphera Wildea (Sterling Knight), speváka, ktorým je tak posadnutá.
Keď sa Sara dozvie, že Christopher bude spievať v jednom klube, hneď sa za ním vydá a zoberie so sebou aj sestru. Zatiaľ čo Jessica čaká v aute, Sara sa snaží dostať ku Christopherovi. Po chvíli čakania sa Jessica rozhodne nájsť sestru a ísť domov. Ako prichádza ku dverám od zadného vchodu, Christopher, v snahe vyhnúť sa paparazzom, vybehne a zrazí ju k zemi. Napriek tomu, že Jessica nie je jeho najväčší fanúšik, spoznávajú sa. Lenže akonáhle sa Christopher opäť ocitá v blízkosti kamier, povie jej, že sa s ňou nemôže stretávať, pretože je len "obyčajným" dievčaťom.
Jessica odchádza z LA a vracia sa domov. Christopher sa musí rozhodnúť, čo je pre neho v živote dôležitejšie.

Jack Hunter a stratený poklad Ugaritu

Jack Hunter a stratený poklad Ugaritu (2008) (TV film)

Jack Hunter (Ivan Sergei), dobrodruh a hľadač pokladov ide do Sýrie po tom, čo jeho otec, profesor Fredrick Shaffer (Sean Lawlor) bol zavraždený. Profesor Frederick Shaffer veril, že ľudia z Ugaritu (mesto v Sýrii), ktorí žili počas vlády faraóna, ukryli poklad ešte predtým než ich faraón zničil. Jack Hunter je jeden z mála archeológov na svete, ktorý dokáže preložiť ugaritské písmo, hoci nikdy neveril Frederickovým domnienkam o skrytom poklade. Predtým než Fredericka zabili, objavil stopu, ktorá by dokázala, že jeho teória o poklade bola pravdivá. Sledujeme Jackovu cestu do Sýrie, kde spoznáva Nadiu Ramadan (Joanne Kelly), ktorá pracuje pre ministerstvo archeológie. Nadia si myslí, že Jack prišiel do Sýrie iba ukradnúť ich vzácne historické artefakty a predať ich za čo najvyššiu cenu. Ona a jej spolupracovník Tariq Khaliff (Mario Bassill) sprevádzajú Jacka Huntera za jeho cieľom nájsť vraha profesora Fredericka. Počas ich cesty Jack zistí, že poklad je naozaj skutočný. Jack, Nadia a Tariq cestujú cez Sýriu, Egypt a Turecko a snažia sa nájsť stratený poklad Ugaritu skôr ako sa dostane do rúk Albertovi Littmanovi (Thure Riefenstein) a ruskej mafie.

Jonas Brothers: 3D Koncert

Jonas Brothers: 3D Koncert (2009) (koncert)

3-D koncertný film od Jonas Brothers z ich "Burning Up" Concert Tour 2008. Vo filme sa ako hostia objavia aj Demi Lovato a Taylor Swift a budú vystupovať spoločne s kapelou. Taktiež nahliadnete do zákulisia s Jonas Brothers.

Camp Rock

Camp Rock (2008) (TV film)

Mitchie Torres (Demi Lovato), teenagerka, ktorá chce spievať, túži stráviť leto v prestížnom rockovom tábore. Mama jej to dovolí pod podmienkou, že Mitchie jej tam bude pomáhať v kuchyni. Ich inštruktorom v tábore sa stáva rocková celebrita Shane Gray (Joe Jonas). Keď si raz Mitchie spieva sama pre seba, náhodou ju Shane započuje. Jej spev sa mu tak zapáči, že je odhodlaný nájsť toto dievča s úžasným hlasom.

JONAS

JONAS (2009) (seriál)

Traja bratia Kevin, Joe a Nick Lucasovi majú svoju vlastnú kapelu J.O.N.A.S! a sú populárnymi teen idolmi. Žijú so svojimi rodičmi v prestavanej požiarnej stanici v New Jersey. Napriek všetkému sa snažia byť normálnymi chalanmi a robiť bežné veci...

Expres

Expres (2008)

Dráma založená na živote futbalového hrdinu Ernieho Davisa, prvého Afroameričana, ktorý získal Heismanovu Trofej.

Postrach Dennis

Postrach Dennis (1959) (seriál)

Seriál sleduje život rodiny Mitchellovcov - Henryho, Alice a ich jediného syna, Dennisa. Dennis je energický, dobre mysliaci, ale problémový chlapec a niekedy veľký nezbeda. Často sa zaplieta s mierumilovným, pokojným a láskyplným susedom, Georgeom Wilsonom.

Reklama