Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krátkometrážny

Obľúbené seriály (10)

Odbor městské zeleně

Odbor městské zeleně (2009)

Jedno panoptikum z The Office si získalo moje srdce, ale toto panoptikum tiež z kancelárskeho života, sa navždy do neho vrylo. Hodnotené po absolútnom finále seriálu.

Community

Community (2009)

Veľmi vtpný, seriál, ktorý nie je poskladaný na tom, že sa tam smejete každú chvíľu, ale vtipné momenty, ktoré tam už sú, STOJA ZA TO,lebo sú bohovské. Toto je seriál, kde mi je každá postava svojou vlastnosťou sympatická. Celá ta popkultúra, veková rôznorodosť, popárení priatelia Abed a Troy, v mixe šialenosti alá 30 rock. Jednoducho NBC. Hodnotené po VI. sérii (ešte nám ostáva film!)

The Mindy Project

The Mindy Project (2012)

Bridget jones The Hindy version (II.séria je v znamení The Mindy Project Is The New 30 Rock)...na Mindy a jej šialenosti sa skvelo bavím a aj keď to začali vysielať na Hulu! Hodnotené po IV.sérii.

Naprosto dokonalé

Naprosto dokonalé (1992)

Pre mňa jeden z najlepších Britských sitkomoch o dvoch, ženách alkoholičkách závislých na hudbe, móde, a drogách. Expertky na všetko, hlavne keď si niečo "Dajú". To sú proste Edina a Patsy.

Hriešnici

Hriešnici (2011)

Videl som chvilu original a nepáčilo sa mi to. Nielen, že ide o to, že tá rodina žije v prostredí akom žije, ešte by som sa musel pozerať na naozaj škaredých britských hercov? Jednoznačne nech to je aké chce kultové, Shameless US ma chytilo viac!Hodnotené po IV.sérii.

True Blood: Pravá krv

True Blood: Pravá krv (2008)

Z počiatku som nevedel, čo si mám o seriály myslieť, ale neskôr sa to rozbehlo, všetko čo pre mňa seriál obsahovať, tento seriál obsahoval. Seriál ma naďalej baví a som z neho stále mimo a zároveň natešený. Presne nadávkované, násilie, intrigy, love story, krvi, upírov, zverov, sexu, irónie, humoru. Najobľúbenejšie postavy Eric, Pam, Tara, Jessica. Hodnotené po absolútnom finále seriálu. ( a aj napriek tomu, že VII.séria bola najhoršia zo všetkých a finále seriálu "sucked" True Blood si 5 * zaslúži)

Šílenci z Manhattanu

Šílenci z Manhattanu (2007)

Veľmi dobré zobrazenie 50.-70.rokov minulého storočia v americkej spoločnosti. Kto vraví, že Mad Men je zlé, alebo nudné pozeranie, tak sa na seriál a každú jeho časť zle pozerá!Hodnotené po VII (1/2).sérii.

Fringe

Fringe (2008)

Vraj nasledovník Aktov - X?! Nasledovník? Podľa môjho názoru ho porazil. Olivia and the Bishop boys, vyšetrujú veci, ktoré sa dejú a nedajú sa vysvetliť a neskôr sa to? Najobľúbenejšia postava? : Pozorovateľ :) Hodnotené po absolútnom finále seriálu.

Ženy z rodu Gilmorovcov

Ženy z rodu Gilmorovcov (2000)

Najvykecavanejší seriál na svete s tým najkrajším miestom na žitie, kde sa to hemží skutočne neskutočnými postavami. Hodnotené po absolútnom finále seriálu.

Pozůstalí

Pozůstalí (2014)

Najkrajšia televízna depresia na televíznej obrazovke, zároveň (ne)skutočná psychologická dráma. Perfektná zostava hercov s fantastickým soundtrackom. Toto je niečo nové a mne sa to veľmi páčilo. Hodnotené po absolútnom finále seriálu.