Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (6)

Sedm pěstí

Sedm pěstí (1978)

Na zem spadne meteorit a prinesie so sebou piatich duchov ovladajúcich "spirituálne kung-fu" alebo "štýl piatich pästí". Jackie býva v Shaolinskom chráme, z ktorého bolo ukradnuté tajomstvo smrteľnej bojovej techniky. Spriatelí sa s duchmi a tí ho naučia novému štýlu. Na konci sa ukáže, ktorá z dvoch techník je účinnejšia...

He qi dao

He qi dao (1972)

Traja čínski kamaráti prichádzajú do Kórei učiť sa bojové umenie Hapkido. Po návrate domov si otvoria vlastnú školu v tomto štýle. Po tom, čo bol jeden z nich zabitý Japoncami, ostatní dvaja pripravujú pomstu.

Telo ako zbraň

Telo ako zbraň (2007) (relácia)

Dvojica Jason Chambers a Bill Duff putujú po svete a učia sa tie najunikátnejšie bojové umenia. V každej epizóde sa ocitnú v inej krajine a učia sa ten štýl boja, ktorý tam má počiatky. Na konci každej časti sa uskutoční súboj s miestnym majstrom daného umenia.

Pěsti smrti

Pěsti smrti (1976)

Shaolin sa chystá zničiť hrozný bojovník so železnými pazúrmi. Preto vyšlú svojho najlepšieho bojovníka Yun Feia s 8 bodygardami aby ho porazili. Keďže Yun naňho nestačí a hrozí mu porážka, podarí sa mu ujsť za pomoci kováča (Jackie Chan). Stretnú aj vynikajúceho šermiara a založia tým, aby porazili zlého panovníka...

To nejlepší z bojových umění

To nejlepší z bojových umění (1990)

Dokument zobrazuje snímky tých najlepších ukážok z najznámejších filmov od najväčších hviezd bojového umenia.

Kantonský kmotr

Kantonský kmotr (1989)

Dej sa odohráva v roku 1930. Jackie Chan prichádza do mesta za prácou a hned sa stáva obeťou podvodu. Potom čo si od chudobnej kvetinárky kúpi ružu stáva sa šefom mafiánskeho gangu. Kedže Jackie nie je gangster chce robit iba legálne obchody. Do mesta má prist dcéra kvetinárky ktorá študovala v inej krajine spolu so snúbencom. Dcéra si myslíi, že sú bohatý no to jej len mama klamala, aby si nerobila zbytočné starosti. Preto sa Jackie spolu z gangstermi rozhodnú pomôcť zmenit kvetinárku na bohatú Lady.

Reklama