Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Temný rytier

Temný rytier (2008)

Christopher Nolan dokázal nemožné! Úroveň sfilmovaných komiksov pozdvihol na úplne novú úroveň. Nechcem sa tu moc o tom rozpisovať, pretože popísať tento film je niečo neskutočné. Ja sám som ho videl už 8x a stále mám chuť si ho pozrieť znova. Je to ten najlepší film aký som kedy videl a je mi ľúto, že mu nemôžem dať viac ako 5*. Úžasní herci, záporná postava, príbeh, strih, kamera, hudba a réžia. Toto skutočne musíte vidieť! 100%

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Úžasné! Slovami neopísateľné! Musíte vidieť!

Záskok

Záskok (1997)

To, čo všetko ohľadom DJC dokázala vytvoriť dvojica Smoljak - Svěrák je neuveriteľné, ale pre túto hru hru je aj slovo neuveriteľné na veľmi slabej úrovni. Záskok je 90 minútová zábava s neuveriteľným množstvom gagov a hlášok. Niektorým sa zdalo, že seminár bol na slabšej úrovni, ale podľa mňa, bolo herecké desatero či Hamlet bez Hamlet, dosť zábavné. Herecká explózia Zdenka Svěráka v úlohe Karla Infelda Prácheňského, či principála v úlohe Jana Kašpara alebo lékarníka Bořivoje Pence, je tiež na veľmi vysokej úrovni. Zhrnuté číselne: 100%

Bournovo ultimátum

Bournovo ultimátum (2007)

Famózne ukončenie trilógie s Matom Damonom. Tento príbeh už pokračovanie nepotrebuje tak neviem čo Universal vymýšľa. Teraz už môžem konečne pochváliť aj dej plus pridám k tomu opäť réžiu a hudbu. Ak mám zhodnotiť celú sériu o Jasonovi Bourneovi musím napísať niečo čo sa písať nezvykne resp. mohlo by to aj mnohých nahnevať. Ja to predsa len skúsim. Jason Bourne je lepší ako James Bond!

Návrat Temného rytiera

Návrat Temného rytiera (2012)

100% ... Spolupráca bratov Nolanovcov nesklamala a ukončili Batmanovskú trilógiu najlepšie ako sa len dalo. Opäť skvelá kamera, vynikajúce nové postavy (Hardy, Hathaway, Gordon-Levitt) ale najmä úžasná réžia Chrisa Nolana robia z tohto filmu jeden z najlepších snímkov posledných xy rokov. O celej tejto trilógií dokážem rozprávať len v superlatívoch a preto to celé zhrniem len do myšlienky, že to je najlepšia trilógia všetkých čias. Po rozprávkovom Burtonovi a hnusnom Schumacherovi sme dostali Batmana aj z "reálneho" sveta. Len dúfam, že sa to realitou nikdy nestane.

Víno vinovaté

Víno vinovaté (1983)

Toto je podľa mňa jediný slovenský film (hoci krátkometrážny), ktorý skutočne odzrkadľuje niečo SLOVENSKÉ. Atmosféra aká vychádza z tohto diela je neopakovateľná. Hoci RND je stále vo forme, vyštudovaní herci nedokážu podať taký prirodzený výkon ako ochotníci z Radošiny. Tento film si vždy rád pozriem pretože od začiatku až do konca z neho srší niečo krásne.

Hon

Hon (2012)

100% ... Nemám slov. Lapám po dychu. Neskutočné dielo.