Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (4)

Fedora

Fedora (1978)

Filmová hviezda Fedora spáchala samovraždu, skočila pod vlak. Na poslednú rozlúčku s ňou prichádzajú stovky ľudí, medzi nimi aj hollywoodsky producent Barry Detweiler, ktorý začne spomínať na posledné týždne, kedy sa s ňou snažil skontaktovať a ponúknuť jej hlavnú úlohu v snímke Anna Kareninová.

Pět hrobů u Káhiry

Pět hrobů u Káhiry (1943)

V júni 1942 ustupuje britská armáda v Afrike pred víťaznými nemeckými vojskami. Desiatnik John Bramble sa po nehode ocitne v opustenom hoteli uprostred púšte. Následne sa do neho nasťahuje aj nemecká armáda na čele s Rommelom, ktorá si tam spraví hlavné veliteľstvo. Bramble sa vydáva za hotelového sluhu a snaží sa odhaliť nemecké plány.

Zuzanka v nesnázích

Zuzanka v nesnázích (1942)

Susan Applegate má už dosť života v New Yorku a rozhodne sa vrátiť domov do Iowy. Keďže však nemá dosť peňazí na cestu, prezlečie sa za malé dievča, aby mohla dostať polovičný lístok.
Vo vlaku stretne majora Kirbyho, ktorý ju prichýli na pár dni vo svojej akadémii, kde získa veľkú pozornosť chlapcov a každý sa snaží ju dostať.

Mauvaise graine

Mauvaise graine (1934)

Henri Pasquier je mladý playboy, ktorý žije z peňazí svojho otca. Ten sa rozhodne prestať syna podporovať a predá mladíkove auto, aby ho donútil nájsť si prácu.
Henri odíde z domu, pripojí sa ku gangu zlodejov áut, kde sa skamaráti s mladým zlodejom Jeanom a zamiluje sa do jeho sestry Jeannette. Keď zistí, že sa ho chcel jeho šéf zbaviť, rozhodne sa odísť so Jeannette do Casablancy.

Reklama