Reklama

Reklama

Andrea Járová

Andrea Járová

nar. 13.03.1984 (40 rokov)
Bratislava, Československo

Biografia

Aďa, ako ju niektorí nazývajú je modrooká slovenská modelka a playmate s prírodnými blond vlasmi. Narodila sa 13. marca 1984 v hlavnom meste Slovenska, v Bratislave, kde aj vyštudovala hotelovú akadémiu a neskôr pracovala v niekoľkých reštauráciách a baroch.

Pre jej výšku 171 cm a ideálne miery 89 – 60 – 91 bola ako stvorená pre prácu modelky. S modelingovou kariérou začala už ako štrnásťročná. V roku 2002 sa zúčastnila na Miss Globe v Istanbule, kde získala ocenenie Miss Photogenic. O šesť rokov neskôr v roku 2008 prezentovala svoju krásu na Miss Universe SR, na ktorej získala dve ocenenia – Miss Média a Miss Global Profit Technologies.

Popularitu najmä u mužského diváka si získala nafotením titulnej fotky pre slovenskú verziu pánskeho mesačníka Playboy v roku 2009, na základe ktorej jej diváci v hlasovaní udelili titul slovenská playmate roka. Po Eve Cifrovej a Alexandre Kotvanovej sa teda stala iba treťou slovenskou playmate. Ako prvej zo Sloveniek sa jej podarilo objaviť na titulnej stránke amerického vydania časopisu. Svoje fotky uverejnila taktiež v srbskej či venezuelskej edícii.

Okrem toho sa venuje aj iným veciam. V poslednej dobe ju upútal snowboarding a rozhodla sa pre štúdium Paneurópskej vysokej školy na Fakulte práva. Stravuje sa v reštauráciách a keď si má niečo navariť, tak sú to jednoduché a rýchle jedlá. Má rada sushi a klasiku – vepřo-knedlo-zelo. Obľúbenú hudobnú kapelu nemá, ale má rada r'n'b a pop a rada si vypočuje Rihannu či Beyonce. Stresové situácie zaháňa sexom.

V septembri 2011 vyhrala reality show FARMA. Vo voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky v roku 2012 kandidovala za stranu Právo a spravodlivosť zo 69. miesta. Skončila na 16. mieste s počtom hlasov 214, čo tvorilo približne 2,02% hlasov politickej strany.

V máji 2012 si dokonca vyskúšala úlohu herečky, keď si v romantickej hudobnej komédii TAK FAJN zahrala jednu s menších postáv. Spolu s ďalšou slovenskou playmate Zuzanou Plačkovou mali za úlohu stvárniť dve "hore bez" opaľujúce sa dievčiny.

Matúš "Sufferer" Franko

Herečka

Filmy
2012

Tak fajn

Seriály
2011

Zita na krku

Hudobné videoklipy
2013

El Nino - Paranoia

Hosť

Reklama

Reklama