Reklama

Reklama

Koko

Koko

nar. 09.04.2005
Dunolly, Victoria, Austrália

zom. 18.12.2012 (7 rokov)
Perth, Western Australia, Austrália

Diskusia

Hanzek

Hanzek (hodnotenie, recenzie)

Evidentně trpíš (nebo si libuješ) Aspergerovým syndromem. Zde na ČSFD u Slováků běžná věc...

Uživateľ Hanzek zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Hanzek zmazal svoj príspevok.

Dodush

Dodush (hodnotenie, recenzie)

Hanzek

Tak prepac ale znelo to z tvojej strany ozaj ako trollig, nemozem za to, ze mi to tak prislo...

Mam na haku pisat diakritiku, preco by som mal? CSFD je nejaka formalna zalezitost? Tak naco? Ci nerozumies? Ale rozumies... tak na co sa to hras, ci len nahanas Ego na diakritike? to je neviem, az vtipne.. Cobolak a pepicek, to su take trapne oznacenia nas cechoslovakov ze az, to si uvedom.. Vazne su to trapne pomenovania, nepouzivaj to, a to vazne myslim, dobre ti chcem..

Dalej.. "přičemž je mi jeho názor totálně u píči... " tak naco si mi odpovedal, takto si len honis ego a kadis do huby naraz? Este dokonca si mi napisal spravu ze si mi napisal koment, si si toho vedomy ? 4 dni po tom ci si napisal koment si mi napisal spravu :D, ty si chel aby som ti odpovedal :D hlavne ze to mas u pici ..  Je mi luto ze korona ti pokazila plany, to tiez myslim vazne. Ale ja za to nemozem.

BTW.. sa neobtazuj odpovedat, ked to uz mas u piiiici, bo si len opat naseres do ust.  Sa tu snazis hrat na lepsieho ? :D Popravde, keby si ozaj mal vyssiu inteligenciu, tak by si sa ozaj neobtazoval pisat tie svoje hluposti, ked ti to tak vadilo, ze si sa az traaaaapne citil a miesto toho by si sa povzniesol sa nad tym, ked uz som pre teba kkt (co mi je jedno, ja niesom urazlivy) :D. Ja sa aspon nehram a poviem na rovinu a aj znesiem kritiku... Kto je tu potom "zapšklý"? 

Okej, pekne sme pokecali.. NO OFFENSE.. Cau a prajem prijemny den a uspesny zivot :)

na príspevok reagoval Hanzek, Hanzek

Uživateľ Dodush zmazal svoj príspevok.

Hanzek

Hanzek (hodnotenie, recenzie)

Dodush

Zdravím...

Myslím to smrtelně vážně. Jestli to vyzní smutně, uboze či trapně, (možná vše dohromady) nevím. Ale co vím je to, že kdyby mi Covid nezkazil mou dovolenou v Austrálii minulý rok, už bych měl s Pilbarským vandrákem (tedy s jeho sochou z bronzu) fotografii. A osud psího herce, Koka, také není nezajímavý... Připadám si ale opravdu trapně za to, že odpovídám zapšklýmu čobolákovi, co neumí používat diakritiku, na jeho debilní osobní útok v diskuzi, přičemž je mi jeho názor totálně u píči... :)

Hezký den...

na príspevok reagoval Dodush, Dodush

Dodush

Dodush (hodnotenie, recenzie)

Hanzek

Sorry ale niesi ty troll alebo kus jebnuty? na moju obranu milujem havkace sam mam doma jednu "najduchovu krizovatku" ktoru by som nevymenil za nic, ale to co si tu predviedol je bud velmi smutne, ubohe, alebo trapne. 

na príspevok reagoval Hanzek

Uživateľ Dodush zmazal svoj príspevok.

Hanzek

Hanzek (hodnotenie, recenzie)

Smutné. Dnes by tomuto výtečnému herci a navíc báječně chlupatému olizovači kulek bylo krásných patnáct let. Málo-který herec má ve filmografii samou  rudou. Vzpomeňte přátelé...

na príspevok reagoval Dodush

Uživateľ Hanzek zmazal svoj príspevok.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Hanzek

Hanzek (hodnotenie, recenzie)

Sice herec jedné role, ale ten, kdo čte tento komentář,  by to lépe nezahrál...

Herec

Filmy
2011

Red Dog - Červený pes

Dokumentárne
1999

Inside Film Awards (seriál)

Hosť

Relácie
2004

Music-hall et compagnie

Reklama

Reklama