Reklama

Reklama

Bindi Irwin

Bindi Irwin

nar. 24.07.1998 (25 rokov)
Nambour, Queensland, Austrália

Biografia

Bindi Sue Irwin sa narodila 24.7.1998 v meste Nambour, v Queenslande, ako dcéra slávneho lovca krokodílov Steva Irwina a Terri Irwin. Od malička sa venuje viacerým činnostiam, ako je spev, písanie piesní, tanec, rap, fitness a v neposlednej rade herectvo. Jej meno Bindi pochádza z mena otcovej obľúbenej samice krokodíla.

Už v dvoch rokoch sa začala objavovať v otcových televíznych reláciách ako napr. The Crocodile Hunter Diaries. Jej filmový debut sa uskutočnil taktiež pod taktovkou otca vo filme The Wiggles: Wiggly Safari. Vystupovanie v otcových projektoch pokračovalo až do jeho smrti, kedy už moderovala aj svoju vlastnú dokumentárnu reláciu Bindi the Jungle Girl. Po otcovej smrti kráčala ďalej v jeho stopách, čím sa dostávala viac a viac do povedomia. Jej prvá veľká filmová úloha bola vo filme Zachráňte Willyho 4: Útek z pirátskej zátoky, ktorý žiaľ nenadviazal na úspešnú sériu. Najnovšie sa objavila vo filme Return to Nim's Island.

Tomuto mladému dievčaťu sa predpovedá veľká budúcnosť či už vo filme, tanci alebo v dokumentárnych projektoch. Jej mama Terri Irwin však tvrdí, že z nej určite nechce vychovať hollywoodsku hviezdu. Otázkou však je, nakoľko sa jej to podarí.

Peter "Drtic" Špaček

Herečka

Hosť

Reklama

Reklama