Reklama

Reklama

D.J. Cotrona

D.J. Cotrona

nar. 23.05.1980 (43 rokov)
Wallingford, Connecticut, USA

Biografia

Donald Joseph "D.J." Cotrona (nar. 23. mája 1980) je americký herec. Narodil sa v New Haven, v Connecticute. Jeho otec pracuje pre recyklačnú firmu a jeho matka je učiteľka. Študoval právo na Northeastern University v Bostone. No na letnej stáži v advokátskej kancelárii si uvedomil, že nemá rád prácu s právnikmi. V druhom ročníku prešiel na herectvo a počas jarných prázdnin šiel navštíviť priateľa do Los Angeles, a na univerzitu sa už nikdy nevrátil.

Po niekoľkých malých úlohách bol pripravený na rolu Ryana Atwooda v televíznom seriáli THE O.C. (2003), ale úlohu napokon získal Benjamin McKenzie. Krátko nato bol obsadený do hlavnej mužskej roly v ďalšom novom televíznom projekte – SKIN (2003), ktorý produkoval Jerry Bruckheimer. Cotrona hral postavu Adama Roama, no seriál bol pre veľmi zlé hodnotenie a kontroverzný príbeh po troch odvysielaných epizódach zrušený. Všetkých osem epizód sa potom objavilo na SOAPnet v roku 2005. Neskôr si zahral v horore VENOM (2005), v dráme LOVE IS THE DRUG (2006) a v seriáli WINDFALL (2006).

Bol obsadený aj do úlohy Supermana v pripravovanom filme štúdia Warner Bros. JUSTICE LEAGUE: MORTAL, ale pre štrajk scenáristov a ďalšie produkčné problémy bol film zrušený. V roku 2010 sme ho mohli vidieť vo filme DEAR JOHN a v televíznej sérii DETROIT 1-8-7, a v roku 2012 v očakávanom akčnom veľkofilme G.I. JOE: RETALIATION, kde hrajú aj hviezdy ako DWAYNE "THE ROCK" JOHNSON, BRUCE WILLIS, CHANNING TATUM a ADRIANNE PALICKI.

Herec

Hosť

Reklama

Reklama