Reklama

Reklama

Kobra - Motocops: Za hranice možností

(TV film)
  • Česko Na plný plyn: Ypsilon, jak to všechno začalo (viac)
všetky plagáty
Nemecko, 2000, 90 min

Réžia:

Sigi Rothemund

Obsahy(1)

Sú traja a keď nasadnú na motorky, musia sa mať všetci zločinci na pozore. Kým ostatní policajti zaisťujú dôkazy, majú pašeráci zbraní, predajcovia drog a zabijaci v pätách túto trojicu ochrancov zákona a poriadku.
Tom Geier (Matthias Paul), Kai Sturm (Jens Peter Nuneman) a Sunny Labonneová (Yvonne De Bark) sú členmi motorizovanej jednotky zloženej z odvážnych a nebojácnych policajtov. Pracujú rýchlo a šikovne, radšej ako za volantmi áut sedia na motorkách - šikovný analytik Geiger na svojom BMW Cruiseri, realistický a energický Sturm na Ducati 900 a Sunny na stroji Caviga Enduro.
Motorky pre nich nie sú iba dopravným prostriedkom, sú odrazom ich nekompromisného a dynamického životného štýlu, kde sa všetko robí na doraz. Tom, Kai a Sunny sa dostanú na miesta, kde sa to ich kolegom nepodarí. Jazdia po schodoch v nákupných strediskách, prechádzajú úzkymi chodbami skladov alebo sa rútia plnou rýchlosťou podchodmi. (R4D0)

(viac)

Recenzie (2)

JP84 odpad!

všetky recenzie používateľa

Pilotní díl k akčnímu seriálu,o kterém si tvůrci mysleli,že bude další Kobrou 11.Namísto toho zde máme neskutečně nezáživnou nudu bez jakéhokoliv nápadu.Víc to komentovat nebudu,nestojí to za to. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené