Reklama

Reklama

Ztracené království pirátů

(seriál)
  • Česko Království pirátů (viac)
Trailer

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Tenhle dokumentární seriál sleduje skutečné piráty z Karibiku, kteří drancovali světová bohatství, ale založili i překvapivě rovnostářskou republiku. (Netflix)

Recenzie používateľa Astaroth12 k tomuto seriálu (2)

Vyvěste černou vlajku (2021) (E01) 

Zatial je to rozbeh, ale tento hraný dokument ma určite osloví. Mám rad tuto tematiku, fascinujú ma legendy o známych pirátoch a keďže títo piráti z Karibiku žili v 18 storočí, tak  o ich živote sú často len dohady, ktoré sú fascinujúce, ale ci sa zakladajú na pravde sa už nedozvieme. Vidieť, že výprava je ukážková a do tohto seriálu Netflix nalial veľa peňazí. Nebude to tak úderné ako čierne vlajky, ale o pirátstve sa tu toho dozvieme veľa zaujímavého a to som rád. Zatial slaba 4*. ()

Pirátská republika (2021) (E02) 

Druha časť pokračuje v podobnom duchu ako tá predošlá. Je super, že k slovu sa dostanú aj historici, ktorý určite majú čo povedat, ale u mna prevláda názor, že keby seriál nebol v štýle documentary, získal by oveľa väčšiu energiu, akou narába doteraz. Najviac ma prekvapilo to, že pri tých všetkých známych menách som o Henry Jenningsovi ešte asi nepočul a to je tu jedna z hlavných postav. Je tu ukázaný zrod pirátskej demokratickej republiky New Providence a rozhodne práve teraz to začne mať tú úroveň, ktorú si zaslúži. Aspoň v to dúfam. Zatial stále slabé 4*. ()

Reklama

Reklama